Nektek is meg kell ismernetek Balatonfenyves rejtett kincseit

hirdetes

Balatonfenyves különleges programlehetőségei!

T.B.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Balatonfenyves egy különleges falu a Balaton partjánál, amit mindenkinek érdemes egyszer meglátogatnia. A hangulat, ami körüllengi szinte leírhatatlan, de azért mi megpróbáljuk leírni milyen felejthetetlen élményekkel lehetsz gazdagabb, ha ellátogatsz erre a piciny településre. Fülledt nyári délutánokra tökéletes program, de ha hosszabb időt töltenél el itt, akkor sem fogsz unatkozni. 

Elképesztő programokkal vár idén nyáron Balatonfenyves!

Balatonfenyves egy igazi gyöngyszem a Balaton partjánál. Egy kicsiny falu, ami összesen 2100 állandó lakost számol, így a nyugalom, és a csönd garantált. Éppen ezért, nem az a tipikus nyaraló falu, amit már a Balaton partjánál megszokhattunk. Szerencsére nincs turisták okozta tumultus a strandon, és a boltokban sem jellemző a hosszas sorban állás, ami szerintem nagy előnye. A nyugalom senkit se tévesszen meg, mert programokból, és látnivalókból nincs hiány, de ezzel az adottságával a falu tökéletes környezetet biztosít az aktív, és a passzív pihenni vágyók számára is. A programok könyedén elérhetők akár egy eladó apartman Balaton közeléből is, ezért érdemes ilyen lehetőségekben is gondolkozni, ha Balatonfenyvesen töltenénk több időt!

hirdetes

 


A falu felejthetetlen látnivalói


Balatonfenyvest véletlenül fedeztük fel egy balatoni nyaralás során, de azóta is minden évben visszajárunk, mert annyira lenyűgözött a környezet, és a programkínálata a nyárra. Egyik leghíresebb látványossága, a keskeny nyomtávú kisvasút, ami már évtizedek óta szállítja a természetet felfedezni vágyókat az érintetlen fehérvízi láp területére. A gyerekek nagy kedvence, ez a kis program, ami egy mesés, természeti kincsekben gazdag területre kalauzol el minket. 123 madárfaj található itt, köztük számos védett faj is, ami leginkább a madarak vonulási időszakában nyújt felejthetetlen látványt. 

hirdetes
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldara!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Nyaralás, hotelek

Lakberendezési szakszótár

Játszótér

Kisgyermek van a családban? Te is örülnél, ha többet lenne a szabadban? Akkor készíts neki... Tovább

Utazás

Bár az utazás fogalma mai értelemben alapvetően egy vagy több személy... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes