notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Tanácsadástól a megvalósításig az otthonoteremtésben

Személyes adatlapSZABÓ KITTI


Adatok:
Név: Szabó Kitti
Bemutatkozás:

Kitti Szabo

Ahhoz, hogy "álmaink otthona" megvalósuljon, sokszor kanyargós utat kell bejárni. Gyakran találkozunk gyors megoldásokkal, amelyek nem biztos, hogy hosszú távon is kifizetődőek, ezáltal a fejlődés örömét könnyen felválthatja a teher érzése. Egy otthonnak mégis azt a célt kell szolgálnia, hogy biztonságban és jól érezzük magunkat benne. 

 

A kivitelezésnek mindig úgy kell megvalósulnia, hogy az eredmény életünket kiszolgálja - harmóniát teremtsen mindennapjainkban, és örömet hozzon társas kapcsolatainba.

 

Felgyorsult világunkban megjelenő információáradatban az arany középút megtalálása nem könnyű feladat. Az ember hajlamos átsiklani aprónak tűnő, mégis rendkívül fontos részletek felett. Ahhoz, hogy reálisan tudjuk megtervezni jövőnket, érdemes következetesnek lenni, és kikérni szakmailag felkészült, naprakész szakemberek véleményét. 

 

Mindig szerettük az első ránézésre bonyolult dolgokat leegyszerűsíteni. Szakértő munkatársakkal összefogva, napról napra azon dolgozunk, hogy olyan finanszírozási ajánlatot adjunk ügyfeleink kezébe, amellyel belátható időn belül, lemondások nélkül tudják megvalósítani lakáscéljaikat.

 

Az Ön céljainak megvalósulását, legyen az vásárlás, felújítás, gyermekei jövőjének a biztosítása - személyes sikerünknek tartjuk, ezért nagyon örülünk minden pillanatnak, amit egy család figyelmének szentelhetünk.

 

Ha most hirtelen egy nagyobb összeghez jutna, Ön mire költene?

Ha kíváncsi, hogyan lehet milliókat spórolni egy ingatlanvásárláson/felújításon, kérje segítségünket az otthonteremtes@almaimotthona.hu e-mail címen.

 

Tanácsadó: Szabó Kitti

 

címkék: