notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Szellemjárta otthonok: természetfeletti, megmagyarázhatatlan események történtek ezekben az otthonokban! Tátva marad a szád, ha megismered a történetüket.

hirdetes

Megmagyarázhatatlan események, amik tényleg megtörténtek

CZs
Megmagyarázhatatlan események, amik tényleg megtörténtek

Természetfeletti élmények, amiktől a hideg kiráz

Akkor sem lehetsz nyugodt, ha nem egyedül élsz

A ma már felnőtt férfi gyerekkorába emlékszik vissza ezzel a történettel. Az biztos, hogy a gyerekek fantáziája gyakran tényleg elég elrugaszkodott, de mi a magyarázat arra, amit a nagybácsi mondott?

“Amikor általános iskolába jártam, anyámmal a nagyszüleimhez költöztünk, de a nagybátyám is velük élt, így elég sokan laktunk akkor a házban. Egyik éjjel felébredtem a szobámban, és láttam, hogy egy nő áll a sarokban sáros lábbal, csöpögött a ruhájából a víz, és furcsa bogarak másztak rajta. Emlékszem, hogy felsikoltottam, és a nagybátyám beszaladt hozzám a szobába. A nő addigra sehol sem volt. Gimnáziumban egy beadandó dolgozatban leírtam ezt a történetet, akkor a tanár pszichológushoz küldött… Talán 10-15 év is eltelt azóta, amikor a nagybátyámmal közösen festettük ki a hálószobánkat a menyasszonyommal vásárolt új lakásban. Akkor mondta el, hogy az ominózus éjszaka után, másnap saras vizet, és két döglött csótányt talált az egykori szobámban a radiátor mellett. Pont ott, ahol én láttam azt a nőt.”

hirdetes

Szellemjárta házak megdöbbentő történetei

hirdetes

Anya csak egy van

Egy valódi csoda, ami egy anya szavaiban rejtőzik. A történet egy idősebb testvértől származik, aki valaki más anyjának a hangját hallhatta…

“10 éves voltam, amikor megszületett az öcsém, szóval viszonylag nagy korkülönbség van köztünk. Egyik vasárnap reggel az emeletről battyogtam le az üres konyhába. Furcsa volt, mert édesanyám vasárnaponként kora reggel elkezdte a főzést, de azt gondoltam, biztos felment felkelteni az édesapámat. Még a kipakolt tepsiket is láttam a konyhapulton. A lépcső aljáról már hallottam az öcsém sírását a konyhában lévő babamonitoron keresztül, mire odaértem, anyám megnyugtató hangja is csatlakozott a bömböléshez, aki éppen a kicsit csitítgatta. Tisztán emlékszem ahogy ismételgette az öcsémnek, hogy nincs semmi baj, minden rendben, nem kell sírni. Abban a pillanatban anya belépett a bejárati ajtón, a kezében három nagy szatyorral, bevásárolni volt. Mint utóbb kiderült, apám az öcsém szobája melletti fürdőben borotválkozott, hallotta, ahogy az öcsém felsír, majd pillanatok alatt megnyugszik. Meg tudnék esküdni rá, hogy az anyám megnyugtató hangját hallottam. Pont ezekkel a szavakkal vígasztalt engem is kisebb koromban.’

Lapozz a következő oldalra még több hihetetlen történetért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Húsvét

Húsvét előtt mindenki nagytakarítást tart, tojásokat fest, csokitojásokat és nyuszikat... Tovább

Akácfa oszlop

Kérgezett vagy szíjácsmart akácfa oszlop? Az első sokunk számára ismerősen cseng,... Tovább

Tovább a lexikonra
Épületek