notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Szellemjárta otthonok: természetfeletti, megmagyarázhatatlan események történtek ezekben az otthonokban! Tátva marad a szád, ha megismered a történetüket.

hirdetes

Megmagyarázhatatlan események, amik tényleg megtörténtek

CZs

Különös hangok és zajok, lepotyogó tárgyak, becsapódó ajtó, furcsa hideg. Ezek a megmagyarázhatatlan események tényleg megtörténtek. Már nem az a kérdés, hogy léteznek-e szellemek, hanem hogy miért nem hagyták el a lakók futva ezeket a házakat. 

Megmagyarázhatatlan események, amik tényleg megtörténtek

Kisfiú a kádban

Egy amerikai fiatal számolt be egy különös eseményről, amit a barátja házában tapasztalt. A munkája miatt új városba kellett költöznie, ahol nem talált megfelelő albérletet, így az egyik régi ismerőse felajánlotta neki, hogy megszállhat nála, amíg nem találja meg azt a lakást, amit megengedhet magának. A fiatal férfi így emlékezett vissza a különös eseményre:

“Fél évig az egyik barátomnál laktam. Egy éjjel arra ébredtem, hogy ki kell mennem a fürdőszobába. Amikor beléptem az ajtón, egy sötét bőrű kisfiút láttam a kádban ülve, engem bámult. Emlékszem a térdén lévő furcsa, fekete kötésekre, göndör hajára, és arra is, hogy a bőrén sebek, és világos foltok éktelenkedtek. Kirázott a hideg, meghátráltam, azt hittem álmodom. Éreztem, hogy a torkomban dobog a szívem, egy pillanat alatt éberré váltam. Amikor ismét beléptem a fürdőszobába, a kisfiú már sehol sem volt. Másnap reggel félve meséltem el a barátomnak, hogy azt hiszem, láttam valami furcsát a fürdőszobában, de valószínűleg csak egy álom volt. Ő rám mosolygott és azt mondta: A sötét hajú, furcsa bőrű kisfiú? Én is láttam már. Mindig félek bemenni abba a fürdőszobába.”

hirdetes

Vérfagyasztó történetek, amik tényleg megtörténtek

hirdetes

Az ismeretlen fotós

A történet Németországban esett meg, egy ügyvédnőtől származik, aki egyedül neveli a kisfiát. Valami olyat tapasztalt, amit soha nem szeretnél átélni.

“Amikor a férjemmel elváltunk, a kisfiammal új otthon keresésébe kezdtünk. Megtaláltam a tökéletes házat, közel a munkahelyemhez, és egy szuper iskolához. Talán már mésfél éve éltünk ott, amikor valami olyan történt, amihez hasonlót addig nem tapasztaltam. Azon a héten vásároltam egy új telefont, amit a fiam imádott nyomkodni. Az egyik este is elkérte, de mindig a lelkére kötöttem, hogy ne hívjon senkit és ne viccelődjön az üzenetekkel sem. A konyhában pakoltam, a gyerek az emeleten volt, lefekvéshez közeledett az idő, ezért utána mentem. Nem találtam a szobájában, az ágyamon aludt kezében a telefonnal. Átvittem őt a szobájába, aztán nézegetni kezdtem, hogy mit rosszalkodott a mobilon. Átállította a hátteret, és letöltött 1-2 alkalmazást. Megnéztem a fotókat, láttam pár elmosódott képet, amiket ő készített, azokat kezdtem el kitörölgetni. Végül találtam egy fotót, amin a fiam az ágyon aludt, a képet pedig egy másik ember készítette. Láttam, ahogy valakinek belelóg az ujja a felvételbe. Nem a fiamé volt az...”

Lapozz a következő oldalra még több hihetetlen történetért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Kerámia

Kerámiaművészetből 1964-ben indult el Gmundenben a nemzetközi szimpozionmozgalom. 1969-ben... Tovább

Esküvőhelyszín Budapest

Esküvő helyszín Budapesten - olyan elegáns és minőségi szolgáltatást nyújtó helyszín a... Tovább

Tovább a lexikonra
Épületek