notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Szabó Rita profil

Személyes adatlapENTERIŐR, LAKBERENDEZÉS, HOME STAGING – SZABÓ RITA


Adatok:
Név: ENTERIŐR, LAKBERENDEZÉS, HOME STAGING – Szabó Rita
Székhely: Kecskemét
Bemutatkozás:

 „Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.” (Márai Sándor)

 

Szabó Rita vagyok, enteriőrtervező és home stager.

Enteriőrtervezőként örömömre szolgál, ha segíthetek Neked, abban, hogy eligazodj a lakberendezés útvesztőiben, azért, hogy közösen gondolkodva életre keltsük és megvalósítsuk álmaid otthonát. Te adod az igényeidet, kérdéseidet, én pedig hozzáadom a megoldásokat, válaszokat. Ebből az elegyből pedig OTTHON-t gyúrunk. Neked!

Még nem a számodra megfelelő lakásban élsz? Szabadulnál a régitől, hogy rátalálhass az újra?

A home staging már Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít. Miről is van szó? Röviden arról, hogy eladó ingatlanodat vonzóvá tesszük a leendő vevőd számára, lerövidítve ezzel az ingatlan eladási idejét és adottságainak maximális kihasználásával elérve az érte kapható legmagasabb árat. Spórold meg az ingatlan értékesítési jutalékot! Költsd az összeget az új, álomotthonodra!

A jeles minősítésű lakberendezői végzettségemmel és okleveles home stager képzettségemmel állok szíves rendelkezésedre, ha kérdéseid lennének. A pénzügyi közgazdász diplomám pedig segítségünkre lesz, hogy a realitás talaján maradjunk.

Szolgáltatásaim online és személyesen is elérhetőek. Az elkészült terveket 3D-s látványterveken keresztül teszem számodra megismerhetővé. Célom, hogy használható, megvalósítható ötletekkel legyél gazdagabb, ha hozzám fordulsz.

Szeretettel várom kérdéseidet!

Szabó Rita

enteriőr tervező

Mobil: +36209707333

E-mail: rita@szaborita.hu

 

címkék: