notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Sebestyén Ágnes profil

Személyes adatlapSEBESTYÉN ÁGNES - BELSŐÉPÍTÉSZET ÉS LAKBERENDEZÉS


Adatok:
Név: Sebestyén Ágnes - Belsőépítészet és Lakberendezés
Bemutatkozás:

 

Mindig találkozhatsz problémákkal lakásod felújítása, átalakítása során, amivel biztosan meg fog gyűlni a bajod. Elég egy két félresikerült döntés és máris borul a költségkereted, vagy a végeredmény köszönő viszonyban sem lesz az elképzeléseiddel.

Egy belsőépítész a szokásaid és igényeidet összehangolva tudja megtervezni azt az otthont, ami rólad szól!

Képzeld el, milyen jó lenne, ha csak állnál a frissen elkészült otthonodban és bárhova nézel olyan kellemes látvány fogad, hogy szinte simogatja a szemed és mosolyra fakasztana… mindnyájan ezt az érzést keressük ugye?

Mondjuk ki őszintén, mindenkinek joga van egy személyre szabott otthonhoz, ami a pihenését és feltöltődését szolgálja egy átdolgozott, fárasztó nap után és amit büszkén mutathat meg barátainak ismerőseinek. …erről szól a munkám semmi másról!

 

Sebestyén Ágnes vagyok belsőépítész

Győrben élek és itt segítek privát és üzleti ügyfeleimnek az otthonuk, vagy üzlethelyiségek, irodák belsőépítészeti megtervezésében. Nem csak itthon, de Olaszországban is volt lehetőségem tanulni és nem csekély szakmai tapasztalatra szert tenni.

Specialitásom a modern és skandináv lakberendezési stílusjegyeket viselő terek tervezése és kialakítása, emellett a 3D látványtervezésben a sok tanulásnak köszönhetően, sikerült sokkal messzebbre jutnom a legtöbb konkurensemnél.

Kérdezz bátran a segítség nem marad el.Webcím: www.in3design.eu


címkék: Lakberendezési ötletek