Filléres tippek retro stílusú nyaralók felújításához

hirdetes

Tippek melyekkel felújíthatod elhanyagolt retro stílusú nyaralódat!

T.B.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

5 olcsó tipp elhanyagolt nyaralód modernizálásához

Elképesztő trükkök, melyekkel fillérekből újíthatod fel a családi nyaralót!

1. Fürdőszoba felújítása


A fürdőszoba felújításánál első körben mindenki azt hiszi, ez lesz a legköltségesebb része a háznak, pedig pár trükkel ez is kihozható 50 ezer Ft-ból.  Szerencsére nem kell az egész fürdőszobát csempéstül, mosdókagylóstul a kukába dobni, nagyon sok olyan része van, ami egy kis takarítással tökéletesen helyrehozható. Mi csak a wc-t dobtuk ki, de nekünk szerencsénk volt abból a szempontból, hogy minden ott jártunk után alaposan kitakarítottuk a zuhanyzót, és a mosdó kagylót is.

 

A wc-t többek között kényelmi okokból cseréltük ki tartályosra, mert 30 éve ez a fajta még nem volt annyira elterjedt, viszont a tartályos módszerrel ellensúlyozni tudtuk az alacsony víznyomást, ami kissé kellemetlenné tette az ott töltött napjainkat. A WC cseréje nem került túl sokba, mert már 25 ezer Ft-ért is be lehet szerezni ilyen fajtákat, és nekünk nem kellett a legdrágább. A szerelést a férjem végezte, és bár ráment 1 teljes napja, de legalább nem kellett súlyos összegeket kifizetni egy szakembernek, és nem is találtunk a nyárra olyat, aki elvállalta volna. A zuhanytálcát szódabikarbóna és citrom keverékével takarítottam, és bár ez is bele telt egy kis időbe, de a végeredmény lenyűgöző lett. 

hirdetes

 


2. A kiegészítőkben van a felújítás kulcsa


hirdetes
A fürdőszobában inkább az apróbb kiegészítőkkel szerettem volna nagy eredményeket elérni a felújítás során. Mivel pénzünk nem volt az újracsempézésre, így a színek, és a hangulat adott volt, ám sok olyan apróságot találtam, amiket lecserélve, sokkal modernebb végeredményt kaphattam. Elsőként a régi közel 30 éves már már penészes aljú zuhanyfüggönytől szabadultam meg, és potom 700 Ft-ért vettem egy sokkal stílusosabbat, ami már nagy változást hozott.

 

Ezek után leszereltük a mosdókagyló fölötti régi, műanyag szekrényt, ami már olyan koszos volt, hogy képtelenség lett volna letakarítani, és az IKEA kínálatából kiválasztottunk egy 3000 Ft-os fa lécet, ami tökéletesen beleillett a fürdőszoba hangulatába. Sok pipere cuccot amúgy sem szokott senki a nyaralásra vinni. Új fogmosó poharakat vettem darabját 300 Ft-ért, és a régi elhasznált fürdőszoba szőnyeget is lecseréltem 1000-Ft-ért. Végig nagyon odafigyeltem rá, hogy a színek harmonizáljanak, így az új apró kiegészítők egészen elképesztő hatással bírtak a régi, csúf fürdőszobában. 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Lakásfelújítás Lakberendezési ötletek

Lakberendezési szakszótár

Karácsonyi desszert

A karácsonyi desszert kihagyhatatlan a szeretet ünnepekor. Megtaláljátok a legfinomabb... Tovább

Helytakarékos

A helytakarékos ötletek divatjukat élik, mert sokkal több embernek van kis lakása, ahol persze... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 148

Átlagos értékelés: 4.8