notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Otthonunk tárgyainak energiái

hirdetes

Negatív és pozitív energiával bíró tárgyaink

Otthonunk tárgyainak energiái

Negatív energiával bíró dolgok

1. Papucsok, melyeket csak a lakáson belül használunk

Itt azokról a papucsokról van szó, melyek elhasználódtak, kopottak, feslettek, esetleg bár újak, de lyukasak. Ezek csak úgy ontják magukból a negatív energiákat. Ha egy papucs kifeslett, azonnal távolítsuk el a lakásból.

2. Futónövények

Azok a szobanövények, melyeknek a szára vagy esetleg törzse befutja a ház falát, vonzzák a különféle betegségeket. Jobb ezeket a házon kívül tartani. A lakáson belül is tarthatóak, de ekkor olyan támasztékot kell részükre készíteni, ami nem érintkezik a fallal. Amennyiben a házon kívül vannak, akár a ház falán is, akkor ellenkező a hatásuk: védik a házat. Nem szerencsés ültetni otthon olyan növényeket, mint amilyen az árvácska, ezeket ugyanis hagyományosan a sírokra ültetik.

hirdetes

3. Pálma

Ajándékba kapott pálmát soha ne vigyél haza, mert ez maga a hatalmas bánat. Te magad vehetsz pálmát, de a kapott pálma nagyon nem szerencsés dolog.

4. Rossz edények

Még ha nagyon tetszett is az adott edény, ha levált róla egy darab, vagy esetleg elrepedt, azonnal dobjad ki és ne sajnáld. A tányér a családot szimbolizálja. Az edényeken lévő hibák, defektek a lehetséges családban előforduló problémákat szimbolizálják.

5. Tűlevelű növények

Tűlevelűek ágait vázában tartani a téli ünnepek alatt helyénvaló, de tartózkodj az év többi részében attól, hogy lakásodba tűlevelűeket vigyél. Ez nagyon rossz ómen, mert a tűlevelűek a betegséget, az egészség megromlását vonzzák.

hirdetes

Hogy hiszed-e vagy sem a fentieket, a te dolgod. De mindenesetre minden tárgynak, megvan a maga jelentése, hatása, ezért légy tekintettel az emberek érzelmeire, amint azok neked ajándékba adnak valamit. Mindenesetre jó, ha tudod, hogy minden dolognak pozitív és negatív töltete is lehet, a fenti felsorolás egy általánosítás, amihez érdemes tartani magunkat. :) 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Céges takarítás

A céges irodahelyiségek takarítását nem mindegy, hogy kire bízzuk. Mivel megrendelőként nem... Tovább

Château de Castille

Ez a francia kastély, Château de Castille elképesztően szép épület. De nem csak ez a... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Feng Shui Nappali