notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Otthonunk tárgyainak energiái

hirdetes

Negatív és pozitív energiával bíró tárgyaink

A lakásunkban rengeteg dolog található, vannak köztük újak, régiek, örököltek, viszont közös bennük, hogy mindegyik energiával rendelkezik, így hatással van a közérzetünkre!

Otthonunk tárgyainak energiái

A lakásunkban rengeteg dolog található, vannak köztük újak, régiek, vettek és ajándékba kapottak, esetleg örökségül hagyottak. Egyeseket csak a beltér díszítésére használunk, másoknak gyakorlati haszna is van. Viszont közös bennük, hogy minden esetben energiával rendelkeznek, melynek hatása van a házban érzékelhető hangulatra, közérzetre. Most elmondjuk, hogy mely dolgok azok, amik boldogságot hoznak lakásunkba, és melyek azok, amiktől jobb inkább rövid időn belül megszabadulni. Ezektől is függhet a közérzetünk. Bizonyosan semmit sem állíthatunk, de mint információ jó, ha tudunk ezekről.

A tárgyak energiája

Kezdjük talán a sort azokkal, amikről azt állítják, hogy a jót, a boldogságot, a szerencsét, a gazdagságot és az ott élők egészségét vonzzák az otthonodba. Ezekből mindenféleképpen jó, ha van otthon.

Pozitív energiával bíró dolgok

1. Cserepes virágok

A cserepes virágok magukba szívják az otthonunk negatív energiájának egy részét, Azért a cserepes virágokkal kapcsolatban is van egy „de”, tudniillik, ez csak akkor működik, ha a cserepes virágokat is gondozza valaki.

hirdetes

2. Különféle állatok kikészített bőre

Sokan félnek az állatbőrök falidíszként vagy szőnyegként való használatától, pedig ezek rengeteg jó energiával bírnak. Növelik a materiális javainkat, és védik a megszerzett javainkat. Éppen ezért igencsak ajánlatos irodába állatbőrt tenni, ezzel megsokszorozhatjuk a tőkénket.

hirdetes

3. Szárított virágok

Most biztos csodálkozol, mert sokan pont az ellenkezőjét állítják. A szárított virágok, melyeket vázában vagy egy szép csokorban tartunk, a jólétet, gazdagságot, egészséget hozzák házunkba, lakásunkba. Semlegesítik a negatív energiákat. Ne feledjük, régen a falusi házak belterében gyógynövények soksága lógott a mennyezetről, vagy az ajtófélfáról.

4. Állat- és emberfigurák

Kis katonafigurák, matrjoskák, egymást váltogatva, vagy éppen szépen sorban állva kiváló eszközei a környező energiák megtisztításának. Az elefántok, amik a nagyobbtól a kisebb felé előre haladnak, a jólét általános szimbólumai.

5. Hímzett párnák

A feleség szerelmének jelképei. Ha egy ilyen párnán virágok vannak, akkor az az egészségre vigyáz, ha állatok vagy emberek, akkor a bajtól és veszélytől véd, ha viszont tájképek, akkor viszont segít a törekvéseink, terveink sikeres végrehajtásában.

Vannak viszont olyan tárgyak, dolgok is, amiktől jobb rögtön megszabadulni, mert negatív energiával bírnak. Éppen ezért nem éri meg őket tárolni, még akkor sem, ha jó emlékek fűznek hozzá.

Lapozz egyet és nézd meg a negatív energiával bíró tárgyakat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Osztott komplementer színek

Ezek azok a színpárok, amelynél a komplementer színpár egyik tagjának a szomszédját... Tovább

Olajlámpás

Olajból, vízből, némi dekorációból és befőttesüvegből te is készíthetsz házilag... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Feng Shui Nappali