notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Pár kérdést érdemes tisztázni, mielőtt nagy munkálatokba fogunk. A családi kupaktanácsnak el kell döntenie, hogy mi az a cél, amit a felújítás végeztével befejezett képként szeretne látni. Lakásfelújítás

hirdetes

Mikor kezdjünk lakásfelújításba?

GE.
Felujítás

Szakemberek, lakberendezők segítsége

Ha olyan szakemberekre bízzuk a munkálatokat, akikhez bizalom fűz, referenciákkal rendelkeznek és elhivatottak szakmájukban, nagyban megkönnyítjük saját dolgunkat.

Természetes dolog, ha a mi, mint megbízó nem értünk a kivitelezéshez. Olvassunk utána a témának, törekedjünk az elképzelések pontosítására, de kérhetjük egy lakberendező segítségét is. A lakberendezők szívesen ellátogatnak hozzánk és adnak tanácsot - normál óradíjban. Segítségükkel hasznos és kreatív ötletekhez juthatunk, amelyekkel sok időt és bosszúságot spórolhatunk meg.

hirdetes

Ügyeljünk a részletekre. Nagyban hozzájárul az örömteli pillanatokhoz, ha pl. olyan festő szakmunkást bízunk meg a munka elvégzésével, aki precíz és nem csöpögtet össze mindent maga körül.

Végső lépés – takarítás

Amikor a folyamat végéhez értünk, minden családtag vállaljon magára feladatot a takarításból vagy hívjuk egy segítőt, hogy ne rokkanjunk bele az utolsó simítások elvégzésébe.

hirdetes

Ha van, aki segít, a munka eloszlik, és jut pár óránk arra is, hogy meglepjük egymást apróságokkal, amikre máskor nem biztos, hogy jutna időnk. Több figyelmet tudunk szentelni a részleteknek, amelyek ha nem is fontossági listánk első tételei között szerepelnek, be fogják aranyozni mindennapjainkat.

Szabó Kitti

Tanácsadó

otthonteremtes@almaimotthona.hu

+3630/513-8439

A szakértő további cikket itt érheted el: Tanácsadástól a megvalósításig az otthonteremtésben

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Étterem Budapesten

Néha mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, és nem mindig van kedvünk a tűzhely mellett... Tovább

Tovább a lexikonra
Lakásfelújítás