notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ezeket a krimi könyveket biztos nem teszed le egy hamar, legizgalmasabb krimi könyvek

hirdetes

Ezeket a könyveket tuti nem teszed le! Ezek a legizgalmasabb krimi könyvek

GE.

Minden körmünket lerágjuk, mielőtt a könyv végére érnénk, ami a krimi és thriller irodalom egyik legfontosabb jellemzője. Ám, néha alább hagy a lelkesedés

Legjobb krimi köynvek

A fő probléma az, hogy sok esetben nem a lelkesedés, hanem az unalom okozza a problémát.

Vannak könyvek, amelyek több száz oldalon keresztül építik fel a bűntényt és az összes feszültséget, de csak az utolsó néhány oldalon kapjuk meg.

hirdetes

Vannak azonban olyan művek, amelyek rögtön a lényegre térnek, és végig izgalomban tartják az olvasót. Mi az utóbbit választanánk, ha lehetőségünk lenne rá, és pontosan ezt tettük.

Stieg Larson: A tetovált lány

Nem túlzás azt állítani, hogy ez a valaha készült egyik legjobb mű.

Az bizonyítja, hogy egy viszonylag új elbeszélésről van szó, amely elképesztő sebességgel emelkedett fel a könyveladási ranglistán.

Egyike azoknak a krimiknek, amelyek azonnal a bőrünk alá bújnak, de az elképzelhető legjobb módon.

Izgalmas, váratlan, fordulatokkal teli... minden megvan benne, ami egy kiváló krimit kiemel a többi közül.

Kétségtelenül ott lenne minden idők 100 legjobb krimije között, ha választani kellene.

Agatha Christie: Mert többen nincsenek Nem meglepő, hogy ez az egyik legjobb thriller, ami valaha készült. Nyolc személyt hívnak meg egy aprócska szigetre, ahol az időjárás szeszélyei elzárják őket a külvilágtól, a szakáccsal és a komornyikkal együtt Agatha Christie legismertebb és legkedveltebb krimijében, amely először angolul Tíz kicsi néger címmel jelent meg.

Titkos meghívásuk rejtélyes módon nem érkezik meg, de a vendégeket ez eleinte nem érdekli, mert az ételek elképesztőek, a portói bor pedig kiváló. Vacsora után azonban egy hang mindannyiukat hibáztatja. Gyilkossággal vádolják őket. Nem sokkal később egyikük meghal... és a vacsoraasztalon lévő 10 kis katonafigura közül az egyik eltűnik.
Vajon igazak a vádak?

Gillian Flynn: Holtodiglan 

A romantikus hollywoodi filmekben az elbeszélés egy ásóval, egy kapával és egy nagy haranggal fejeződik be. De mi történik ezután? Mi történik, amikor a kellemes álom elillan, és nem vagyunk biztosak benne, hogy az a személy, akinek igent mondtunk, valóban az-e, akinek mondja magát?

Amy és Nick ötödik házassági évfordulóját tragédia árnyékolja be: Amy eltűnik, és minden nyom a gyönyörű férj, Nick bűnösségéhez vezet. Amy naplójának tényeiből és a jelenben futó cselekményszálból lebilincselő pszichológiai thriller kerekedik. Az olvasót meglepi, milyen gyorsan átfordulhat egy szeretetteljes kapcsolat élő rémálommá... Vajon pontosan ki tette pokollá a másik életét?

Megdöbbentő és lebilincselő történet az erőszak természetéről, a kapcsolatokban rejlő hatalmi dinamikáról és a mindent átható sötét titkokról. "Van valami idegesítő abban, amikor egy kellemes élmény felidézése után borzongás kerít hatalmába."

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Eladó ingatlan Balaton

A Balaton egyre népszerűbb nem csak a nyaralók körében, de már a befektetők körében is.... Tovább

Kerti munka

Minden olyan munka, melyet a kertünkben, udvarunkon végzünk. Növényekkel, virágokkal, a... Tovább

Tovább a lexikonra
Kiegészítők