notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Kocsis Eszter a NOVETEX biomaufaktúra tulajdonosa 20 év oglalkozik azzal, hogy emberek álmát megédesítse. Ha nem jól alszol, alvásproblémáid vannak, ha tudni szeretnéd, mitől alszol rosszul, kérdezz tőle INGYEN!

Személyes adatlapALVÁSSZAKÉRTŐ - KOCSIS ESZTER


Adatok:
Név: ALVÁSSZAKÉRTŐ - Kocsis Eszter
Székhely: Budapest IX. kerület
Bemutatkozás:

ALVÁSSZAKÉRTŐ –Kocsis Eszter

Feszült, és fáradt napközben, nem tudta kialudni magát éjszaka? Régóta alvásproblémákkal küzd? Félelmei vannak, hogy a rossz alvás már-már kihat az egészségére? Vagy csak szeretné berendezni, átrendezni hálószobáját?

Mit jelentene Önnek, ha hirtelen elmúlnának alvásproblémái?
Ha egyszer csak arra ébredne, hogy békésen átaludta az egész éjszakát?
Ha kétszer olyan pihent lenne, mint máskor szokott?
Ha úgy érezné magát a saját hálószobájában, mint egy luxus szállodában?

A NOVETEX Matrac Biomanufaktúra tulajdonosaként, munkatársaimmal hiszünk abban, hogy képesek vagyunk javítani az emberek alvásminőségét és így az életminőségét!

Tanácsainkkal, javaslatainkkal megismerheti, mit jelent a minőségi alvás. Segítjük Önt a maximális éjszakai regenerálódásban, amely elengedhetetlen szempont ahhoz, hogy a napja kiegyensúlyozottan induljon.
Tanácsot adunk, hogy legyen része tökéletes harmóniával körbefont ellazulásban, hogy az életét egészségben és olyan minőségben élhesse, ami örömöt okoz.
Segítünk a választásban, az extrém kényelem megteremtésében, akár hálószoba bútorról, legyen szó, vagy akár csak a párnájáról.
Tippeket adunk, mik a legfontosabb szempontok, amiket meg kell vizsgálnia, mielőtt ágyat, matracot választ.
Munkánkban legfontosabb szempont a bizalom, hiszen Ön a „hálószobatitkait” osztja meg velünk, de hamarosan megtapasztalja, hogy mi otthon vagyunk a hálószobájában.
Megoldjuk alvásproblémáit, megóvjuk egészségét!

A "színfalak mögött” az ügyes kezű varrónők, valamint a rutinos matrackészítők egyedi gyártási tapasztalatukkal megvalósítják az Ön igényét, hogy szeretett otthona olyanná váljon, amilyennek Ön szeretné!

Ha valaki egy autót vásárol, bizonyára mindenkinek eldicsekszik vele, de büszke lehet Ön a hálószobájára?

Köszönjük, hogy részt vesz munkánkban, melyet az Ön és családja egészségének megőrzéséért és mindannyiunk környezetének védelméért teszünk cégünk valamennyi munkatársával együtt!


Változtasson az életén! Mi ágyban jók vagyunk!

www.matrac.hu
kocsis.eszter@matrac.huWebcím: www.matrac.hu


címkék: Bútorok, Hálószoba, Kiegészítők