notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Horoszkóp: Ilyen veled együtt élni!

hirdetes

Ilyen veled az együttélés a horoszkópod szerint

SzSz, NA
Ilyen veled az együttélés a horoszkópod szerint

Skorpió (október 23. és november 21.)

Nem titok, hogy hozzászoktak a magánélethez, tehát valószínűleg külön szobát szeretnének maguknak. A Skorpió nem szeret rendetlenséget hagyni maga után, mivel túlságosan tiszteli magát annyira. Emiatt ugyanolyan gondolkodást vár el partnerétől is, így a rend és a tisztaság elengedhetetlen számára. Valószínűleg néha úgy érezhetjük, hogy szinte nem is élünk együtt a Skorpióval, hiszen szeret sok időt magányosan tölteni. A Skorpiónak sok idő kell, amíg teljesen megnyílik és érzelmeit képes lesz kiadni magából, viszont az összeköltözés már így is hatalmas lépés volt a részéről. 

Nyilas (november 22-től december 21-ig)

hirdetes

A Nyilasokkal nagyon könnyű együtt élni, de feltűnően függetlenek is. Ha a valakivel való együttélés mellett dönt, izgalmas lehet, emellett pedig kihívás is. Sok lesz a félkész projekt, és a házimunka, viszont egyszerűen csak kérjük meg arra, hogy fejezze be, amit elkezdett. Időnként érezhetjük úgy, hogy nincs valójában jelen velünk fejben, inkább szobatársként viselkedik, mint partnerként. Erről beszéljünk vele, hiszen nagyra értékelik, ha szemtől szemben beszélünk velük a problémákról.

hirdetes

Bak (december 22-től január 19-ig)

A Bak nagyon hozzászokott az egyedül éléshez, így az együttélésre vonatkozó döntés nagy lépés számára, Éveket töltöttek azzal, hogy kitalálják a legjobb módszert a dolgok zökkenőmentes működésére, és a rutin működik értük, nem pedig fordítva. Mindenre gondolnak és alaposan figyelnek a ház körüli teendők során is, így a számlákat azonnal befizetik, a szemetet kiviszik és a ruhákat is gondosan összehajtják. Hozzászoktak ahhoz, hogy ők csinálnak mindent otthon, így ezt párjuk mellett sem fogják bánni egészen addig, amíg nem használjuk ki őket. Nem szoktak hozzá, hogy más ember csinálja meg helyettük a teendőket, ám idővel partnerüket is beillesztik a rendszerezésbe. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Kerti munka

Minden olyan munka, melyet a kertünkben, udvarunkon végzünk. Növényekkel, virágokkal, a... Tovább

Akác kültéri burkolat

Az akác kültéri burkolat az egyik legjobb választás, ha teraszod vagy kerted szeretnéd fával... Tovább

Tovább a lexikonra