notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Horoszkóp: Ilyen veled együtt élni!

hirdetes

Ilyen veled az együttélés a horoszkópod szerint

SzSz, NA

Milyen veled együttélni a horoszkópod szerint? Összefoglaltuk a legviccesebb és a legjellemzőbb szokásokat a horoszkópod által. Te magadra vagy a párodra ismersz?

Ilyen veled az együttélés a horoszkópod szerint

Az összeköltözés jelentős, mégis izgalmas lépés lehet egy kapcsolatban. Az összecsiszolódás nehézkes lehet, hiszen mindkét fél teljesen más szokásokat vett fel magára az évek alatt, így idegesítő vagy éppen szerethető lehet egy-egy furcsa velejárója a másik szokásainak. Nem tudhatod mire számíthatsz, mégis nagyon lépés ez kettőtöknek. 

Ugyan két ember sosem egyforma, a horoszkópjuk segítségével meg lehet határozni általános jellemzésüket, hogy milyen velük az együttélés. Mindegyik jegynek megvan a saját furcsa tulajdonsága, amelyet most összeszedtünk, így megtudhatod mire is számíthatsz. Vízöntő (január 20-tól február 18-ig)

A Vízöntők nem szívesen osztják meg másokkal az otthonukat, így először nehéz lesz az összeszokás. Ugyan kissé rendetlenek, mert szerintük vannak sokkal fontosabb dolgok is a rendrakásnál, mégsem szeretik maguk körül a koszt. Emiatt vitaforrás lehet a takarítás, hiszen ők megcsinálni nem szeretik, de elvárják, hogy rend legyen körülöttük. A Vízöntőknek szükségük van egy kis helyre a lakásban, ahol egyedül maradhatnak gondolataikkal, azonban attól ne félj, hogy teljesen elzárkóznak majd tőled. Sokkal szívesebben vannak házon kívül, mint bent a lakásban, így ez feszültséget okozhat, ha a partnerük inkább otthonmaradós típus. Fontos, hogy a Vízöntővel a harmonikus kapcsolat érdében nyíltan kommunikálj, és beszéld meg vele minden fusztrációdat. 

hirdetes


Halak (február 19-től március 20-ig)

Ha rajta múlik, a Halak nem koncentrál a kisebb részletekre, például az edények elmosogatására vagy a ruhák összehajtására. Jobban szeretik, ha mindent a partnerük csinál meg helyettük. Úgy látják, hogy az együttélés az intimitás legerősebb formája, ezért valószínűleg sok időt szeretne majd veled tölteni. Azt akarják, hogy az otthon egy csendes menedékként működjön távol a külvilágtól, emiatt megtesznek mindent annak érdekében, hogy hangulatos legyen. Lehet, hogy nehezen tudják kinyilvánítani véleményüket, ha valamilyen nézeteltérés merül fel, viszont ilyen szoros közelségben fokozatosan megnyílnak és szóvátesznek dolgokat. 

hirdetes


Kos (március 21-április 19)

A Kos hozzászokott ahhoz, hogy minden nap izgalmas legyen, és “nem húzzák be a féket” pusztán azért, mert valaki más már velük él. Ha folyamatosan sokat vagytok egy helyen, akkor előfordulhat, hogy többször kitör magából valami miatt, ez azonban gyorsan el is múlik. Általában nagyon elragadtatják magukat a pillanat hevében, így türelmesnek kell velük lennünk. Ha a Kos jól érzi magát, nagyon szívesen átveszi otthon a vezető szerepet, és elintézi a számlák és a rezsi befizetését is.


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

függöny

Függöny: lakástextilek csoportjába tartozó textília, melyet az ablakok, ajtók elé... Tovább

Fűtés klímával

A klímaberendezések ma már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is használhatók, méghozzá igen... Tovább

Tovább a lexikonra