notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Hangyás Helga profil

Személyes adatlapBELSŐÉPÍTÉSZET, LAKBERENDEZÉS, ENTERIŐRTERVEZÉS, HOME STAGING HANGYÁS HELGA


Adatok:
Név: Belsőépítészet, Lakberendezés, Enteriőrtervezés, Home Staging Hangyás Helga
Székhely: Budapest
Bemutatkozás:

Az IndaHomeDesign-t 2012-ben azért hoztuk létre, hogy minden kérdésre megoldást nyújtson, ami egy enteriőr – legyen az lakás, iroda, üzlet, szociális intézmény - megálmodásánál és kivitelezésénél felmerül. 

Biztos Te is jártál már abban a cipőben, hogy megláttál egy gyönyörű lakást a kedvenc magazinodban, és lelkesen elkezdtél gondolkodni és tervezni, hogy ezt neked is azonnal. Aztán elveszel a bőséges csempe, parketta, tapéták, függönyök, kiegészítők kínálatban. És  úgy döntesz szakemberek kezébe adod át inkább az ügyet, hiszen hosszú távra tervezel, ezért alaposan át kell gondolnod, mit-hová-mennyiért. 

Ennél a pontnál tudunk mi belépni és elkezdeni Veled együtt tervezni, hogy a rendelkezésre álló terület, műszaki lehetőségek, az igények, a funkciók, és nem utolsó sorban a költségkeret és határidő figyelembevételével tökéletes eredmény születhessen.

A gyors és költséghatékony megoldásokat kivitelezői és beszállítói partnereinkkel biztosítjuk részedre.

A tervezőkről:

Gyutai Szilvia   az Ybl Miklós Főiskola  utolsó éves  építészmérnöki kar hallgatója, lakberendező, a Veszprémi Építész Klub és Alkotóműhely egyik alapító tagja.  A precíz, költséghatékony megoldások híve.  Sokszor a meglévő újrahasznosításával zseniális tervek kerülnek ki kezei közül.

Hangyás Helga  közgazdász, lakberendező. Munkájában előtérbe helyezi a funkcionalitást, az élhető terek tervezését.  Emellé szereti párosítani a legújabb divatirányzatok momentumait, és sílusirányzatokat.

 

 

Mail: indahome@indahomedesign.hu

Telefon:

+36 30 600 4983 Gyutai Szilvia

+36 20 489 0586 Hangyás HelgaWebcím: www.indahomedesign.hu


címkék: