notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ilyen az élet egy kis balatoni faluban!

hirdetes

Ilyen fantasztikus az élet a Balaton partjánál!

T.B.
Elképesztő lehet az élet a Balatonnál, most megtudhatod mennyire!

Kipróbálnád milyen egész évben a Balatonnál lenni? Megmutatjuk mire számíts!

A főváros forgataga


Laciék a szomszédaink voltak hosszú éveken át, majd egyszer csak elegük lett a folyamatos városi rohanásból, és a stresszből, a nyughatatlanságból, és valóra váltották rég dédelgetett álmukat, vettek egy házat a Balaton partjánál. Irigykedtünk bevallom, és a költözés során sokszor megkapták, hogy a tó varázsa csak egy nyárig tart, a tél biztosan unalmas lesz, és nem fognak tudni elszakadni az eddigi rohanós életüktől hosszú távon. Pedig mint olyan sokaknak, és talán nekünk is szükségük volt egy kis unalomra. A városi élet sokat kivesz az emberből, és nagyon nehéz megtalálni azokat a dolgokat amik valóban kikapcsolnak, és amiktől csökkenhet a stressz. 

hirdetes


Költözés a Balatonhoz


Sokat gondolkoztak rajta, hogy hol éreznék jól magukat a legjobban. Mindenképpen hosszú távra terveztek, és azt szerették volna, ha télen és nyáron is van élet a településen ahova költöznek, de nem olyan nagy mint egy városban. Szóba jött a Mátra, a Börzsöny, és több vidéki település szerte az országban. Szerencsére olyan munkájuk volt, amit akár távmunkában is végezhettek, így lényegében bárhova mehettek az országban, csak rajtuk múlt, hogy mit választanak.

hirdetes

Végül a Balatont látták a legjobb döntésnek, hiszen a turisztika fejlesztéseknek hála manapság már télen, és nyáron is igazi élet van a Balatonon. Programokból egész évben nincs hiány, viszont ők választhatják meg mennyire szeretnének részt venni az emberekkel zsúfolt lehetőségeken. A gyerekek pedig teljesen odáig vannak a vízért, és az elképesztő vízi sport választékért, ami a Balatonnál található. Végül egy kisebb falura esett választásuk, Balatonfenyvesre, ami mindentekintetben tökéletesnek bizonyult. A következő oldalon megtudhatod, hogyan telnek a mindennapok a Balatonnál. 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Télikabát

A télikabát egy általában csípőn alul érő, esetleg derékban szabott, hátul hasított vagy... Tovább

Komposzt

Komposztálható anyagok konyhai hulladékok: gyümölcs, zöldség, kávézacc, teafű... Tovább

Tovább a lexikonra
Nyaralás, hotelek Utazás