Így készítik el kémiai anyagokból a japánok a káposztát!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

YouTube

Megmutatjuk hogyan készítik ezt a káposztát a japánok teljesen mű, valamiféle furcsa kémiai anyagból. Hiába néz ki ugyanúgy, mint a földben termett, nekem nagyon undorító!

A gazdálkodás nem könnyű munka. Mivel könnyebb kémiai anyagokból előállítani az élelmiszereket, mintsem elültetni, gondozni és kivárni, amíg megnőnek, ezért a japánok már el is kezdték a káposzta gyártását.

Kémiai anyagokból, a káros E-betűs dolgokból készítettek egy krémszerű anyagot, amit egy fóliára kennek, amit formáznak, közben megszárad és pont úgy néz ki mint a kertben termelt káposzta. Keményítőt és színezéket használnak, hogy előállítsák a káposzta leveleit.

hirdetes

 

A hasonlóság megtévesztő, pont úgy néz ki, mint a valódi friss káposzta, azt mondják, az íze is hasonlít a valódi káposztákéhoz. Sajnos valószínűleg ezek a hamisítványok is megjelennek majd a piacon, csak úgy mint a műanyag rizs és a vegyszerekkel teli fokhagyma. Most mgmutatjuk hogyan készítik el ezt a japánok, lapozz egyet és nézd meg ezt a sokkoló videót!

 

 

Forrás


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
DIY Háztartás Konyha

Lakberendezési szakszótár

gyártócsarnok takarítás

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti... Tovább

Alvás

Mi az alvás?   Az alvás az egészségünk egyik legfontosabb részét képezi. Egy... Tovább

Tovább a lexikonra