A tökéletes farsangi fánk

Sári Dalma személyi edző, táplálkozási és életmód tanácsadó, NA

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

YouTube

Itt a február, a farsangi szezon, hagyomány szerint ilyenkor fánkot sütünk. A tökéletes szalagos könnyű elkészíteni otthon, ha megfelelő recepttel rendelkezünk hozzá. Most itt van a recept a kezedben (vagy a kijelzőn). Mire vársz még? Sütésre fel!

Hozzávalók a farsangi fánkhoz:

  • 50 dkg finomliszt
  • 6 dkg olvasztott vaj
  • 5 dkg cukor
  • 5 tojássárgája
  • 2 egész tojás
  • 3 dkg élesztő
  • 2,5–3 dl 2,8%-os tej
  • hirdetes
  • csipet só
  • 1 citrom héja
  • 2 evőkanál rum
  • olaj (a sütéshez)
  • A tálaláshoz: baracklekvár és porcukor

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Desszert Recept

Lakberendezési szakszótár

Kerti pavilon

Kerti ház, amelyet szórakozás, pihenés, hűsölés céljára építettek. Már az ókorban... Tovább

Panorámás apartman

Egy panorámás apartman saját célú használatra és befektetés szempontjából is ideális... Tovább

Tovább a lexikonra