notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

TOP 10 aktuális film a világjárványról!

hirdetes

KARANTÉN TIPPEK: 10 aktuális film a járvány idejére!

Bartók Vivien
TOP 10 aktuális film karanténra!

28 héttel később (2007)

Fél év telt el azóta, hogy egy őrült vírus ütötte fel a fejét Londonban. Lakóiban gyilkos düh kerekedett: elkezdték egymást kiirtani. Az Egyesült Államok hadserege azóta helyreállította a rendet, védett és ellenőrzött körzeteket hozott létre, és a túlélők visszaköltözhettek a városba. Így Don és a gyerekei is. A kamaszok az eltűnt anyjukat próbálják felkutatni a romok között, és nagy meglepetésükre meg is találják.

A kutatók vizsgálni kezdik az asszonyt, mégis miképp maradhatott életben ezen a területen. Közben újra elindul a járvány.

Legenda vagyok (2007)

Robert Neville New Yorkban s talán az egész világon is az egyetlen túlélő, akit még nem fertőzött meg a vírus. A gyilkos járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik figyelik minden mozdulatát és vadásznak rá. Neville saját vérével próbálja előállítani az ellenszert.

Sikerén talán az egész emberiség jövője múlhat.

Vakság (2008)

A film elején két hétköznapi embert ismerhetünk meg, akik a káosz kellős közepén találják magukat. Az asszony immunis a különös járványra. A járvány tünetei a vakság, egy egész város lakossága megvakul általa. Karantént rendelnek el. Az asszony annak ellenére, hogy immunis és lát, vakságot kénytelen színlelni, nehogy elszakítsák férjétől.

hirdetes

A kilátástalan helyzetben a nő vezérré válik és arra ösztökéli az embereket, hogy tanuljanak meg életben maradni a rengeteg gyötrelem ellenére is.

A tébolyultak (2010)

hirdetes

David Dutton az Ogden Marsh nevű város sheriffje. Nincs sok gondja munkája végzése közben, egy nap azonban egy ember töltött vadászpuskával sétál be az esti baseball meccsre, egy másik pedig a családjára gyújtja a házat. A hasonló érthetetlen esetek rohamosan szaporodnak.

A kormány karantén alá veszi a várost. Az utcán hemzsegnek a megőrült, vérszomjas tébolyultak.

Fertőzés (2011)

Egy nő hirtelen rosszul lesz, miután Hongkongból hazatér. Két nap elteltével meghal, az orvosok nem tudják megállapítani mi okozta a halálát. Rövid időn belül másokon is jelentkeznek a tünetek: köhögés, láz, bénulás majd agyvérzés és halál. Globális szinten szaporodnak a megbetegedések, végül kitör a járvány.

Az amerikai kutatók próbálják megfejteni a vírus kódját, Dr. Leonora Orantes, a WHO dolgozója pedig a járvány forrását keresi. Néhány országokat eközben a széthullás veszélye fenyeget.

Z világháború (2013)

Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott éppen a dugóban araszol családjával, mikor arra lesz figyelmes, hogy az emberek teljesen megvesztek és egymásra támadnak. Kitör a káosz, egy halálos járvány ütötte fel a fejét, amely harapás után terjed tovább. A világméretűvé vált járvány azzal fenyegeti az egész emberiséget, hogy elpusztítja azt.

Lane biztonságba helyezi családját, aztán a járvány forrásának kiderítésén és terjedésének megállításán dolgozik.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánok!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Mediterrán stílus

A mediterrán stílus hazánkban is egyre divatosabbá, elterjedtebbé válik a lakberendezésben... Tovább

Hanuka

A hanuka a fények ünnepe zsidó ünnep. A Makkabeusoknak a szíriai görögök feletti... Tovább

Tovább a lexikonra
DIY Háztartás Kiegészítők Nappali Színes ötletek Természet