notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

TOP 10 aktuális film a világjárványról!

hirdetes

KARANTÉN TIPPEK: 10 aktuális film a járvány idejére!

Bartók Vivien

Az új típusú koronavírus, azaz a COVID-19-viágjárvány miatt kénytelenek vagyunk renget időt tölteni a 4 fal között. Eleinte a még el nem végzett otthoni feladatok, takarítás, rendrakás, felújítás esetleg edzés vagy tanulás elegendő volt, hogy leköthessük magunkat, de huzamosabb idő után szükség van egy kis kikapcsolódásra is. Mi is volna jobb mód erre, mint egy jó film megnézése kukoricát habzsolva és kólát iszogatva? Úgy gondoltam, hozok nektek 10 nagyon jó filmet, melyek éppen aktuálisak a járvány ideje alatt.

TOP 10 aktuális film karanténra!

10 aktuális film a járvány idejére:

Vírus (1995)


Sam Daniels ezredes a főhősünk, aki egy halálos vírust tanulmányoz Afrikában. A vírus nagyon veszélyes és könnyebben fertőz, mint a nátha. Sam arra gyanakszik, hogy a fertőzés el fog jutni az Egyesült Államokba és 2 napon belül megfertőzi az egész országot. Gyanúja beigazolódik, egy amerikai kisvárosban felüti a fejét és több ember is szörnyű kínok közt hal bele. Karantént vonnak a város köré, míg Sam volt feleségével a vírus ellenszerét kutatják.

Azonban váratlanul kizárják az ügyből. Sam ezután rádöbben arra, hogy a vírust az amerikai hadsereg fejlesztette ki és le akarják bombázni a várost, hogy eltussolhassák az ügyet.

Járvány (1995)


Az afrikai vadon élővilágát évekkel korábban pusztító kór most a nagyvárosokat veszélyezteti. A járvány gócpontja Los Angeles, de szédítő gyorsasággal terjed. A vizsgálattal megbízott fiatal kutatónőt elmozdítják állásából, de ő továbbra is földrészeken át követi a vírust.

hirdetes

A vírusfertőzés forrásának keresése közben rájön: a legnagyobb kérdés az, hogy ki okozza a fertőzést.

12 majom (1995)

1977-ben egy gyilkos járvány az emberek 90 százalékát elpusztította. Negyven évvel később a túlélők a föld alatt élnek, de rájuk is pusztulás vár. Kénytelenek információt szerezni a vírusról, csak így maradhatnak életben. James Cole-t bízzák meg azzal, hogy utazzon vissza az időben és tudjon meg valamit a titokzatos járvány forrásáról. Azonba hiba csúszik a számításba, 1996 helyett 1990-be sikerül visszautazni.

Cole-t elmegyógyintézetbe zárják, így aligha sikerül véghez vinnie a küldetést, és megfejtenie a rejtélyt. Csak egyvalaki, Kathryn Raily, pszichológusnő próbálja megérteni a férfi mondandóját.

hirdetes

A Kaptár (2002)

A Kaptárban, egy titkos földalatti genetikai kísérleti üzemben egy halálos vírus üti fel a fejét. A Vörös Királynő, a Kaptárt irányító komputer szigorú zárlatot rendel el, hogy megakadályozza a vírus kiszabadulását. Ezzel az intézkedéssel a bent rekedt dolgozókat is halálra ítéli. Alice és Rain feladata, hogy ne hagyják kijutni a vírust, azonban hamarosan érdekes felfedezést tesznek: a dolgozók valójában nem is halottak.

Kielégíthetetlen étvágyú ragadozókká váltak. Az valódi feladat végül a kijutás lesz.

Lapozz, mert a következő oldalon folytatódik a lista!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Mediterrán stílus

A mediterrán stílus hazánkban is egyre divatosabbá, elterjedtebbé válik a lakberendezésben... Tovább

Tiszta terek takarítása

Ha tiszta terek takarítására van szükséged, alaposan nézz utána a felhasználandó anyagoknak... Tovább

Tovább a lexikonra
DIY Háztartás Kiegészítők Nappali Színes ötletek Természet