notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Háztartásodból nem hiányozhat! Zsíroldó szuper ereje. Zsíroldás magasfokon

hirdetes

Háztartásodból nem hiányozhat! Zsíroldó szuper ereje

GE.
ZSíroldó

MI AZ A ZSÍRTALANÍTÓ?

A zsírtalanító olyan tisztítószer, amelyet a zsír, olajok, vágófolyadékok, korróziógátlók, kezelési szennyeződések, ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések eltávolítására terveztek, amelyek a finomítókban, motorjavító műhelyekben, repülőgép-hangárokban, gyárakban stb. az összeszerelés, bélyegzés és egyéb fémgyártás során gyakoriak. A zsírtalanítóknak számos különböző elnevezése van, beleértve a precíziós tisztítószert, a karbantartó tisztítószert, valamint számos, kifejezetten az autójavításhoz használt nevet, mint például a karbontisztító vagy a féktisztító.

A zsírtalanítószer célja, hogy gyorsan eltávolítsa a szennyeződést, elkerülve a lehető legtöbb törlést és súrolást. A zsírtalanító oldószereket a kényelem érdekében általában aeroszolos kiszerelésben csomagolják. Az aeroszolok további előnye, hogy erőteljes permetet biztosítanak, amely felkavarja az anyagot és behatol a kis résekbe.

hirdetes

A vízbázisú zsírtalanítószerek gyakran használhatók kioldó permetezőgépben, vagy gallonos vagy hordós tartályokban merítéses vagy szakaszos rendszerű tisztításhoz.

Az automatizáltabb tisztításhoz speciális berendezések, például ultrahangos vagy gőzöléses zsírtalanítók állnak rendelkezésre. Ezek az eljárások megismételhetőek, így jobban megfelelnek a kritikusabb tisztítási alkalmazásokhoz, mint például a repülőgépipar vagy az orvosi készülékek karbantartása.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGEM ZSÍRTALANÍTÓRA?


A por, a szennyeződés, a zsír és az oxidációs szennyeződések korróziót, csúszásveszélyt, túlmelegedést, az érintkezési területeken az elektromos ellenállás növekedését és sok más problémát okozhatnak. A zsírtalanításra szükség lehet a későbbi folyamatok, például a festés vagy a galvanizálás előkészítéséhez.

hirdetes

A tisztító zsírtalanítók képesek megtisztítani az olajat, zsírt, oxidokat és a kezelési szennyeződéseket a berendezésekből és szerelvényekből, amelyek a következőket tartalmazzák:

  • Fém és optikai kábel illesztések
  • Motorok és transzformátorok
  • Programozható logikai vezérlők (PLC-k)
  • Pneumatikus és hidraulikus szerelvények
  • Elektronikai és elektromos berendezések
  • Mérők/mérőkészülékek

Az ilyen típusú alkalmazásokban a zsír, kátrány, aszfalt, olaj és szennyeződés eltávolításához ipari erősségű zsírtalanítókra van szükség:

  • Kuplungok, karok, generátorok és kompresszorok.
  • Elektromotorok és berendezések
  • Csapágyak, láncok, kábelek, szíjtárcsák és fogaskerekek
  • Fékek, rugók és lendkerekek
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Karácsonyi ajándékutalvány

Egy karácsonyi ajándékutalvány remek ajándék lehet a fa alá, hiszen ebben az eseteben igazi... Tovább

Vacsora

A vacsora az esti órákban elköltött étkezéseket jelöli. A nap egyik fontos étkezése ez,... Tovább

Tovább a lexikonra
Háztartás