notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Vonatfesztivál a Miniversumban

Vonatfesztivál

2018 Március 29.


A MINIVERSUM 300 nm-es terepasztalán Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességei elevenednek meg százszoros kicsinyítésbe a tavaszi szünet minden napján, húsvétkor is!


Vonatfesztivál

2018. MÁRCIUS 29 – ÁPRILIS 3.
MEGHOSSZABBÍTOTT NYITVATARTÁS: 9:00 – 19:00

IZGALMAS ÉS TARTALMAS PROGRAMOK A TAVASZI SZÜNETRE AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.

 

A MINIVERSUM a tavaszi szünet minden napján és húsvétkor is izgalmas programokkal várja a családokat. A MINIVERSUM 300 négyzetméteres terepasztalán Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességei elevenednek meg százszoros kicsinyítésben. A terepasztalon 14 település, 600 épület, 1,3 km sínpálya, 100 folyamatosan mozgásban lévő vasúti szerelvény, működő közúti forgalom és kb. 5000 miniatűr figura kapott helyet. A minivilág egyes elemeit és jeleneteit a csaknem 100 interaktív nyomógomb, irányítópanel, vagy érintőképernyő segítségével a látogatók is irányíthatják.

 

A Vonatfesztivál programsorozat keretében a kiállítás megtekintése mellett, mindennap nyuszikereső játékkal, és speciális tojásvonattal is várjuk a gyerekeket és a felnőtteket. A legkisebbeknek pedig a játszóházban is változatos elfoglaltságot kínálunk.

Március 30-án 11:30-as kezdéssel a „Répatorta” című, húsvéti bábelőadással is kedveskedünk a gyerekeknek.


címkék: Dekoráció, Utazás, Videók