notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A villányi borvidék a szívvel-lélekkel

hirdetes

A villányi borvidék a szívvel-lélekkel

Lévi

Van a villányi borvidéken egy olcsó, sok szobával rendelkező volt munkásszálló, mely kiváló csoportoknak, táboroknak, esküvőnek, edzőtáboroknak. Ezt a szállodát egy különleges család vezeti, különleges szerelemmel. Róluk és erről a kedves helyről lesz most szó, érdemes megismerned őket! 

A villányi borvidék a szívvel-lélekkel

A Villányi borvidék szállodája -  A Hotel Beremend Rose

Beremend az ország legdélebbi pontja. Villánytól pár kilométerre, a horvát határ mellett fekszik. Itt található ez a szálloda, mely nem is olyan rég még a cementgyár munkásszállója volt. A munkásszállóból napjainkra egy kétcsillagos hotel lett. Nagy befogadóképessége, a tulajdonos és a személyzet határtalan vendégszeretete és a kiváló étkezés kompenzálja a luxusnak azt a fokát, mely sok más villányi szálloda ad. A hotel a Dráva-Pont Kft tulajdonában van, melyet a Kalmár család tulajdonol. Kalmár Andrással, a szálloda vezetőjével beszélgetem projektjükről.
hirdetes
 

Siklós és Villány látnivalói, élvezetei kedvező áron

ÁO: András, te azt vallod, a villányi borvidéket nem csak a tehetős emberek kell látogassák, van itt élvezet a kis pénztárcájú embereknek is. 
KA: Én személy szerint imádom ezt a környéket. A siklósi vár hazánk egyik legszebb vára szerintem. A villányi borok közismerten kiváló minőségűek. És itt van egy percnyire Horvátország is, ahol ősi magyar falvakon keresztül juthatunk el Eszékre, vagy a gyönyörű Kopácsi rét területére , mely igazi csemege a természet szerelmeseinek. Ezeket az élvezeteket mindenkinek meg kell élnie. Ma már Villányban sorra épülnek a modern luxusszállodák, hatalmas, fényűző borászatok, minden ide látogató meglepődik ezen a fejlődésen. Ez a vidék azonban annak is jó, aki kis pénzből szeretné magát jól érezni a Villányi borvidéken, ehhez persze egy olcsó, de jó szállás szükséges. 
hirdetes
 

Kattints a képekre és nézd meg, mennyi szép látnivalót találsz Villány környékén: 

Célcsoportok: edzőtáborok, csapatépítések, gyerektáborok, tánctáborok, osztálykirándulások, esküvők és a kiránduló csoportok, valamint nem utolsó sorban borturisták

ÁO: Magánszemélyek vagy csoportok a fő célcsoportotok?
KA: Érkeznek saját szervezésben magánszemélyként is hozzánk, azonban a hotel nagy befogadóképessége különösen kedvelté teszi azt a csoportok részére. Edzőtáborok, csapatépítések, gyerektáborok, tánctáborok, osztálykirándulások, esküvők és a kiránduló csoportok, borturisták is járnak hozzánk. A hotel mellett nagyon szépen kezelt sportpályák találhatók, zárt térben űzhető sportoknak pedig rendelkezése áll Beremend tornaterme. Foci kluboknak, judo, karate, vagy birkózás egyesületeknek, illetve tánctáboroknak is kedvelt helyszíne lehet ezért Beremend!
 

Mit lehet csinálni a Villányi borvidéken?

ÁO: Milyen programok várják a táborozókat, ha az edzés után?
KA: El sem tudod képzelni, mennyi itt a lehetőség. Kérésre biztosítunk masszőrt, de nincs messze a siklósi SPA vagy a harkányi gyógyfürdő sem. Természetesen a kedves vendégek részt vehetnek borkóstolós vacsorán, akár a hotel mintegy 40 fős éttermében sommelier közreműködésével, akár külső helyszínen, bármelyik villányi pincészetnél. Szállodánkban a most induló borklubunknak, az Anywine Borklubnak (ide kattintva nézheted meg weboldalukat) az országos kínálatából kóstolhatnak és vásárolhatnak a kedves vendégeink, melyben található tételeket a szakértőinek egyenként kóstolták és válogatták össze Magyarország kiváló, olykor még kevésbé közismert pincészeteitől. Kiránduló csoportok számára is rengeteg a lehetőség. Karnyújtásnyira található tőlünk Mohács, Pécs, Villány, Siklós, az Ormánság, illetve nem utolsó sorban a horvátországi Szlavónia területe. Hotelünkben kiváló és kiadós ételeket szolgálunk fel kedves vendégeinknek, ez különösen fontos mind a gyerekek, mind a sportolók esetében. Az ellátásra eddig még nem kaptunk panaszt, ami az üzemeltető személyzet mérhetetlen vendégszeretetével párosul. Különlegességünk ezen a téren az is, hogy cukorbeteg menüt is tudunk felszolgálni. Mi vagyunk Magyarország egyik cukorbeteg-barát szállodája, amire nagyon büszkék vagyunk! 
 

Kirándulás a Villányi borvidéken  - gyalog, kerékpárral vagy kocsival?

ÁO: Azt mondod, rengeteg lehetőség van itt a kiránduló célcsoport számára. De hogyan induljon neki valaki tőletek? Gyalogosan, kerékáron, vagy kocsival?
KA: Az attól függ mennyi látnivalót akar valaki egy nap alatt megtekinteni. Mint mondtam számtalan itt a lehetőség akár a magyar, akár a horvát oldalon. A kopácsi rét bejárása több napos programot is ígér a gyalogtúrázók szerelmeseinek. De itt van tőlünk alig karnyújtásnyira a Szársomlyó és a gyönyörű Máriagyűdi kegytemplomtól induló csodabogyó tanösvény is. Errefelé sokszor láthatunk sárkányrepülősöket is, számukra szintén érdekes lehet a szállodánk nagy kapacitása és kedvező árai. Aki a kerékpározás szerelmese, annak is rengeteg itt a lehetőség, hiszen nem csak autóval, hanem kerékpárral is elérhető távolságon belül található tőlünk akár Mohács, akár Pécs. Kellemes napi programot kínál ezek meglátogatása. Igazából szállodánkból a szélrózsa bármelyik irányába elindulva más és más élmény vár a kedves látogatókra, ezért kiváló bázist jelenthetünk azok számára, akik több napos kirándulást szeretnének, amikor elég egy tiszta szállás, korrekt ellátás és egy kiváló borkóstoló. Törekszünk utazási irodákkal történő kapcsolatfelvételre is, hogy a környékre szervezett útjaiknál vegyenek minket figyelembe a környék legnagyobb kapacitású szálláshelyeként. Az első ilyen alakuló kapcsolatunk az Alfa Tours, aki kiváló bringatúrák szervezését tervezi a környéken. A csapatépítést kereső cégek, baráti társaságok számára is kiváló lehetőséget biztosít ez a vidék. Részt lehet venni a környéken disznóvágáson, pusztaolimpián, de szállodánk melletti focipályán céges focimeccs is rendezhető. 
ÁO: Hol jelentkezhetnek a sportegyesületek, cégek, baráti társaságok, táncklubok, osztályfőnökök, táborszervezők, kirándulócsoportok, borturisták,  vagy akár további utazási irodák? 
KA: Weboldalunkon ide kattintva! Várunk mindenkit szeretettel! 
 
A villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkelA villányi borvidék a szívvel-lélekkel
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Kerámia

Kerámiaművészetből 1964-ben indult el Gmundenben a nemzetközi szimpozionmozgalom. 1969-ben... Tovább

Panorámás lakás

A lakásvásárláskor több szempont is van, amit keresnek a vásárlók, ilyen a panoráma is. Egy... Tovább

Tovább a lexikonra
Nyaralás, hotelek Természet