notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

VII. Országos Kéménykonferencia

VII. Országos Kéménykonferencia

2012 Március 22.


VII. Országos Kéménykonferencia


A Kéményjobbítók Országos Szövetsége (KÉOSZ), az Első Magyar Kéményszövetség Közhasznú Egyesület (EMKÉSZ), a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara közösen rendezi meg a VII. Országos Kéménykonferenciát. A konferenciát támogatja a Magyar Építész Kamara. A konferenciát támogatja és a Szervező Bizottságba tagot delegált a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestülete (MKOI) és a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége (MOKÉSZ).

Az immár csaknem másfél évtizedes múltra visszatekintő konferenciasorozat helyszíne hagyományosan Kecskemét, időpontja 2012. március 22-23. (csütörtök – péntek).

A konferencia mottója: Érted is felelősséget vállaltak?

A rendezvény egyik központi gondolata a felelősségi mátrix megjelenítése az égéstermék-elvezető berendezés tervezése, kivitelezése, vizsgálata és üzemeltetése területén. Ismét lehetőség nyílik az építészek és épületgépészek közös gondolkodására, a kéményes szakterületen dolgozó kollégák személyes találkozására és eszmecseréjére.

A konferenciára szeretettel várjuk előadóinkat, kiállítóinkat és minden érdeklődőt. További információk a KÉOSZ honlapján (www.kemenyjobbitok.hu) és az EMKÉSZ honlapján (www.kemenyszovetseg.hu) lesznek olvashatók, amelyeket folyamatosan frissítünk.

A szervezők nevében :

Dr. Barna Lajos   
A Szervező Bizottság elnöke, KÉOSZ


címkék: