notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Vidéki ház, mely újépítésű

hirdetes

Nézd meg ezt a csodaszép videéki házat belülről!

VZS

Kevés olyan új építésű ház létezik, ami ennyire megragadja a vidéki élet különleges sajátosságait egy egész család számára. Csodálatosan szép, nézd meg belülről is!

Vidéki ház, mely újépítésű

Tim és Natalie Hamm még tinédzserekként házasodtak össze, és közös életük első éveiben meg kellett tanulniuk nélkülözni és minden apróságot a saját hasznukra fordítani. Rendszeresen járták a kiárusításokat olcsó bútorok után kutatva, amiket aztán felújíthattak saját célokra. Idővel aztán Tim megpróbált a felújítások helyett saját bútorokat építeni, amik annyira jól sikerültek, hogy hamarosan már eladásra is készítettek belőlük. Saját vállalkozásukban Tim felelős a bútorok elkészítéséért, Natalie pedig a festésüket végzi.

A kézzel készített bútorok, talált anyagokból épített szerkezetek, saját festmények és családi ereklyék varázsolják ezt az ingatlant igazi otthonná.

Bejárati veranda

A házat 2014-ben kezdte el építeni a pár, egy villanyszerelő és egy vízvezetékszerelő segítségével. Már esküvőjük óta saját álomházukat tervezgették, azonban „hivatalos” tervrajz sosem készült hozzá. Tim napról-napra vetette papírra ötleteit, amelyek közül aztán szép lassan egyre több valósult meg a két szakember segítségével. A „kezdetleges farmháznak” indult otthon végül egy közel 280 négyzetméteres épületté nőtte ki magát, és rengeteg régi, enyészettől megmentett alapanyag is belekerült. A 4 gyermekes család jelenleg itt él, 28 hektáros birtokukon.

 

Bejárat

Mint azt már említettük, az otthon jórésze újra felhasznált elemekből áll. Ebből egyet az ember máris megpillant, amint megközelíti a házat – a bejárati ajtó, illetve az előszoba padlója is egy régi ipari épületből lettek kimentve.

hirdetes

 

Lapozz egyet és nézd meg belülről is ezt a csodaszép vidéki házat!

Vidéki ház, mely újépítésű

Nappali

A nappaliban is számtalan újrahasznosított elemet találunk, amelyekről meg sem mondanánk, hogy valaha nem ebbe az otthonba tartoztak. A legjobb példa erre a plafonról lelógó lámpa, ami egy traktor kormányoszlopából, kötélből, drótból és gyöngyökből készült; de kiemelhetnénk még a kávézóasztalt is, amit egy roskadozó templomból kimentett faanyagból épített Tim.

A kandallót régi járdatéglákból rakták össze, hogy igazi régies hangulatot árasszon magából. És hogy hol a TV? Amikor éppen nem használják, fa ajtók mögött bujkál, hogy ne vonja el a figyelmet a szoba vidéki hangulatáról.

Konyha

A többnyire fehér konyhába egy kis kontrasztot visz a török szőnyeg és a fából készült tető.

 

A fő hálószoba

A méretes franciaágyhoz faszén fejtámla tartozik, amit egy régi ajtó mintájára készítettek el. A kézzel szőtt szürke-kék szőnyeget Tim édesanyja készítette, akiről láthatóan nem kevés tehetség öröklődött át fiára.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi szobát is ebben a csodaszép vidéki házban!

Vidéki ház, mely újépítésű

Tipi

Skylar egyik születésnapi ajándéka volt ez a házi készítésű tipi, amihez függöny textilt, kötelet és újrahasznosított fát használtak fel.

 

Brooks és Levi szobája

Brooks és Levi saját, nem egyforma ágyakban alszanak, fejük felett színes képekkel. A szoba különleges díszeit képezik az agancsok is, amiket a család a birtok felfedezése alatt talált.

hirdetes

 

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi szobát is ebben a csodaszép vidéki házban!

Vidéki ház, mely újépítésű

Hátsó veranda

A tágas verandáról remek kilátás nyílik a birtok háta mögötti részre. A közepén egy újra lecsiszolt asztal található, amit gyerekbiztos fémből készült székek vesznek körül. Az ízlésesen letakart fények szolgáltatják a világítást az asztal felett, de ha egy kis extra világosságra van szükség – például a családi „játszós estéken” – a felfüggesztett égősor is bevethető.

A család egy csapatként folyamatosan alakítgatja a házikót, ami velük együtt növekszik és változik. Ez biztosítja, hogy mindig a számukra legkényelmesebb körülmények között élhessenek, és remek összetartó erőként is szolgál!

 

Dolgozószoba / stúdió

A tágas dolgozószobában mindenki kedvére dolgozhat: Natalie és a gyerekek itt szoktak festegetni, Tim pedig a szobában található számítógépnél kezeli a különböző bútorrendeléseket. A szobában találjuk Natalie fára festett akril alkotásait és a kumkvatokat ábrázoló falfestményt, amit a családanya a nagyszüleinél szerzett emlékei alapján készített el. A szoba javarészt a jól megszokott feljavított régi bútorokból áll össze – ilyen például a karosszék is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Irodatakarítás

Irodatakarítás Budapest és oszrágszerte   Célunk: megteremteni a harmóniát az... Tovább

Akác kültéri burkolat

Az akác kültéri burkolat az egyik legjobb választás, ha teraszod vagy kerted szeretnéd fával... Tovább

Tovább a lexikonra
Építészet Épületek Lakásbemutatók