notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyáron a VELUX árnyékoló a legjobb megoldás

hirdetes

VELUX árnyékolók a túlzó napfény és a hőség ellen

Szélesi Ferenc

A kánikulában sokszor megfeledkezünk arról, hogy ha a négy fal között, sötétben és klíma mellett töltjük napjainkat, akkor nemcsak a bőrünk és a hajunk látják a kárát. A teljes elzártság helyett védjük árnyékolókkal az otthonunkat. 

VELUX árnyékolók a túlzó napfény és a hőség ellen

VELUX árnyékolókkal magunk szabályozhatjuk, mennyi fény jusson a tetőtéri helyiségekbe, miközben kellemes lesz a hőmérséklet is. Az új kollekció tökéletesen illeszkedik minden VELUX tetőtéri ablakra. Nézzük meg szokásainkat, hogy az árnyékolók tökéletesen passzoljanak a napi rutinhoz. 

Reggeli készülődés

A hálószoba fényzáró rolója mellett a napsugarak biztosan nem ébresztenek fel idő előtt legédesebb álmunkból. Ha inkább napfényre ébrednénk, érdemes sötétítő kampós rolettát választani, mely erősen sötétít ugyan, de mégis beszűrődik némi fény. Készülődéskor az érdeklődő szomszédságot harmonikarolóval vagy reluxával könnyen kizárhatjuk a fürdőszobából.

hirdetes

 

hirdetes
VELUX árnyékolók a túlzó napfény és a hőség ellen

Aktivitás egész nap

A hatékony munkavégzéshez szükségünk van természetes fényre, az erősen tűző napsugarak igen zavaróak. A nappaliban és a konyhában jó szolgálatot tesz a római roló vagy a roletta, a nappaliban a sötétítő kampós roletta vagy a fényzáró roló. A hőség, és a szobák felmelegedése ellen külső hővédő rolót érdemes használni.

Nyugodt alvás

Az utcáról beszűrődő fény ellen a legjobb megoldás a fényzáró roló, hiszen ezzel a típussal teljes sötétséget teremthetünk a hálószobában. Felmerülhet annak igénye is, hogy beszűrődjön némi holdfény. Ilyen esetekben a sötétítő kampós roletta a jó megoldás.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Minimál stílus

A minimál stílust letisztultság, sík felületek, derékszögek, élek jellemzik. Néhány... Tovább

Hálószoba

A hálószoba otthonunk egyik legfontosabb, ám legkritikusabb pontja is a lakberendezés... Tovább

Tovább a lexikonra
Előszoba Építészet Épületek