notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

V. Magyar Passzívház Konferencia - A termikus burok és az intelligens épületszabályozás

V. Magyar Passzívház Konferencia - A termikus burok és az intelligens épületszabályozás

2012 Február 16.


A termikus burok és az intelligens épületszabályozás


A MAPASZ által korábban szervezett négy „Magyar Passzívház Konferencia” előadásai általános tájékoztatást adtak a téma elméleti kérdéseiről, bemutatták a passzívház egyes elemeit, a külföldi beruházói és üzemeltetői értékelést, a passzívházakkal megvalósítható építészeti minőséget, a passzívházzá történő átalakítás lehetőségét is. Szó volt a fenntarthatóságról, a természetes építőanyagok alkalmazásáról, ezek környezetbiológiai értékeléséről, míg az idei februári TFH+E szakkiállításra szervezett előző konferencia célja a gyakorlati megvalósítás bemutatása volt (itt négy modellen történt bemutató).

A 2012. évi konferencia ismét elméleti megközelítésű lesz: négy téma kerül elemzésre, minden témához egy-egy külföldi és hazai független előadót kértünk fel.

A gyártók által ajánlott műszaki megoldások, anyagok és technológiák a konferenciát követően, a kiállítás zárásáig tartó Passzívház Fórumon kerülnek bemutatásra.


A konferencia témái:

 

  • a termikus burok
  • a légzárás
  • a nyílászárók
  • az intelligens épületszabályozás

 

A kiállítással egy időben jelenik meg a IV.Magyar Passzívház Konferencia DVD kiadványa, mely a helyszínen megvásárolható, vagy megrendelhető a mapasz@mapasz.hu email címen.


További részletek


címkék: