notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Üvegfalak tisztántartása az irodában: Az irodai üvegfalak tisztán tartása rendkívül fontos ahhoz, hogy az iroda tiszta és professzionális megjelenést nyújtson. Íme néhány ötlet, amely segíthet ebben!

hirdetes

5 tuti tipp az irodai üvegfalak tisztán tartásához

NA

Az üvegfalakat nagyon jól ki lehet használni a modern irodákban. Kifinomult és nyitott megjelenést biztosítanak az irodának, és nagyszerű módja annak, hogy a tér nagyobbnak tűnjön, mint amilyen valójában, így sokan üvegfal tervezés mellett döntenek, ezzel foglalkozik a Simo Group is, ők valóban a térelválasztó üvegfalak szakértői. Az üvegfalak azonban több gondozást is igényelnek, mint a hagyományos falak: nem szennyeződnek gyorsabban, mint a normál falak, de a por és a foltok sokkal jobban láthatók az ilyen falakon. Az alábbiakban felsorolunk 5 tuti tippet az üvegfalak megfelelő tisztításához az irodában.

Irodai üvegfal tisztántartása

1. Tisztítsd meg az üvegfalakat speciális tisztítószerrel

Ne használj normál tisztítószert oldatot az üvegfalak tisztításához. Ezek a megoldások durvábbak, és foltokat és karcolásokat hagyhatnak a felületen. Kifejezetten üvegtisztításra tervezett tisztítószerek kaphatók a piacon, használd ezeket.
Ha egy szinttel tovább szeretnél lépni, válassz zöldebb alternatívákat. Ezek nemcsak megtisztítják az üveget, hanem azt is biztosítják, hogy környezetbarát legyél és a belégzésükkel sem okozunk kárt magunkban.

2. Mikroszálas törlőkendő használata

A mikroszálas törlőkendők kitűnően alkalmasak az üvegfalak tisztítására, mivel nem hagynak hátra karcolásokat vagy foltokat. Használj nedves mikroszálas törlőkendőt az üvegfalak letörlésére, majd töröld szárazra egy másik, száraz mikroszálas kendővel.

3. Ne használj erős ragasztót

Az irodákban jellemző emléktárgyakkal díszíteni az üvegfalakat, vagy akár munkával kapcsolatos anyagokat, például naptárakat és post-it emlékeztetőket is elhelyezni rajtuk. Ügyelj azonban arra, hogy hogyan ragasztod fel a falra, mivel a szokásos ragasztók beszennyezik azt.

hirdetes
Használj üvegbarát ragasztókat, és ügyelj arra, hogy minden nem szükséges dolgot óvatosan távolíts el, nehogy csúnya foltnyomokat hagyjon az üvegen.

4. Ne felejtsd el megtisztítani mindkét oldalát

Az üvegfalakat nehéz megtisztítani, abban az értelemben, hogy mindkét oldal egyforma törődést és odafigyelést igényel, hogy makulátlannak tűnjön. Ahhoz, hogy az üveg tisztának tűnjön, a fal mindkét oldalára ügyelni kell.
Ne hagyd figyelmen kívül az üveg egyik oldalát, mert az a másik oldalon végzett tisztítást megkérdőjelezi. Mindkét oldalnak egyforma törődésre és odafigyelésre van szüksége, hogy az üveg tiszta és makulátlan legyen. Az üveg is meglepően porózus, így az egyik oldalon felgyülemlett por és szennyeződés beszivároghat az üveg belsejébe és az üvegen keresztül, így az üveg tartósan foltos megjelenést kölcsönöz.

hirdetes

5. Hetente legalább kétszer tisztítsd meg az üvegfalakat

Lehet, hogy az üvegfalak jobban néznek ki, mint a hagyományos falak, igaz, de gyakoribb tisztítást is igényelnek, mint azok. Hetente legalább kétszer takarítani kell, különben nem lesznek esztétikusak, és rossz első benyomást keltenek az ügyfelekben és az alkalmazottakban.
A falak legalább heti kétszeri tisztítása biztosítja, hogy tiszták és makulátlanok maradjanak. Egyszer a hét közepén és egyszer a hét végén ütemezz be egy takarítást, mivel a takarítások így egyenletesen oszlanak el, és a leghatékonyabbak lesznek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Papírfonás

A papírfonás egy olyan folyamat, mely alatt papírból készítünk csodálatosan szép és nagyon... Tovább

Télikabát

A télikabát egy általában csípőn alul érő, esetleg derékban szabott, hátul hasított vagy... Tovább

Tovább a lexikonra
Építészet