notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Az üvegfalak előnyei: átlátszó térelválasztó megoldások irodádba

hirdetes

Üvegfal rendszerek az irodai térelválasztásban: előnyök és hátrányok, amiket érdemes mérlegelni

Az irodai térelválasztó rendszerek, azon belül is az üvegfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vállalatok körében. De vajon milyen szempontból kínálnak jó megoldást, és milyen hátrányukat ismerjük? Cikkünkben ezt gyűjtöttük össze. 

üvegfal előnyök

Az üvegfalak modern megjelenése, esztétikus kivitele a nyitott munkakörnyezet kialakításának igényével kézen fogva robbanás-szerű növekedésnek indította azok népszerűségét. Nem is csoda, hiszen számos pozitív tulajdonságát ismerjük, és megannyi kutatás bizonyítja hatékonyságukat, produktivitásnövelő-képességüket. Nézzük, miért jó választás az üvegfal, ha egy-egy új iroda, tárgyalóhelyiség leválasztása a cél! 

Az üvegfalak nyílt, világos környezetet biztosítanak a kollégák számára

Az üvegfalak népszerűségének elsődleges oka kétség kívül az, hogy képesek a nyitott munkakörnyezet kialakítására, és rengeteg természetes fényt engednek át a falak, így a kialakított helyiség is világos lesz. Ez nem csak az áramszámlát képes jelentős mértékben csökkenteni, de a kollégák egészségére gyakorolt hatása is könnyűszerrel beismerhető: a megfelelő fényviszonyok ugyanis mind a szem egészségéhez, mind a mentális egészséghez is hozzájárulnak.

Az üvegfal elősegíti a produktivitást, a kreatív munkát

Részben az előző pontban tárgyalt, világos helyiségek által nyújtott előnyökhöz kapcsolódóan, részben pedig a megannyi kutatással alátámasztott nyílt munkakörnyezetnek köszönhetően elmondható, hogy az üvegfal rendszerrel felszerelt irodai környezet – annak megfelelő megtervezése esetében – elősegíti a kollégák munkáját, produktivitását. 

hirdetes

Az üvegfalak költséghatékony megoldást nyújtanak – rövid- és hosszútávon egyaránt

A természetes fény beengedéséből fakadóan, ahogy azt már korábban említettük, az üvegfalak hosszú távon költséghatékony megoldást jelentenek a cég számára. Azonban nem csak a hosszan, és természetesen lassan megtérülő befektetésről érdemes szót ejteni, de arról is, hogy az üvegfalak telepítése a megfelelő környezetbe jóval kisebb réfordítást igényel, mint egy teljes átépítés, falhúzás.


A kifejezetten üvegfalakra specializálódott SIMO Group Kft. termékcsoportjai ezen felül a későbbiek során is költséghatékonyan átszerelhetőek, így akár egy megváltozott igényt is képesek kielégíteni, de akár az iroda költözése során is „magunkkal vihetjük” ezeket a termékeket. 

Az üvegfalak esztétikus, modern megoldást nyújtanak

Az irodai környezetben a komforton kívül a megjelenés is rendkívül fontos. Nem csak a munkatársak lojalitását, produktivitását befolyásolja ez, de könnyen belátható, hogy a partnerek véleményét is formálja irodai épületünk megjelenése. 


Az üvegfal rendszerek akár több száz színben elérhető alumínium kerettel, exkluzív megjelenéssel, letisztult design-nal olyan modern és esztétikus megjelenést kölcsönöznek irodádnak, amelyet büszkén mutathatsz be legnagyobb ügyfelednek is! 

hirdetes

Az üvegfalak hátránya egyszerűen orvosolható

Számos előny mellett igaz az is, hogy az üvegfalak esetében számítanunk kell annak átlátszóságára, így ha egy részben vagy teljesen privát területet szeretnénk kialakítani, úgy erre a tervezéskor gondolnunk kell. Ez a hátrány azonban rendkívül könnyen kiküszöbölhető: az üvegfalak ugyanis kérhetőek akár matt felülettel is – amely a fényt átengedi, de a kíváncsi szemeket kizárja – de kombinálhatjuk tömörfalakkal is a design-t a nagyobb diszkréció érdekében. 

Üvegfalat terveztetnél irodádba? Fedezd fel a SIMO Group Kft. változatos kínálatát! 

Amennyiben a fentiek alapján úgy gondolod, az irodai térelválasztás igényére Neked is az üvegfal jelentene hatékony megoldást, a SIMO Group Kft. magyar cégként várja megkeresésed EZEN az oldalon. A hazai hátterű vállalat egy saját fejlesztésű, és két nemzetközileg is elismert falrendszerrel dolgozik, és előnyeik közé a gyors és pontos munkavégzést sorolják, így biztosan nem kell csúszásokkal, késésekkel számolnod az átalakítás során! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

takarító cég

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti... Tovább

Bársony

Puha tapintású, finom szövet, amelynek egyik (ritkán mindkét) felületét az alapszövetből... Tovább

Tovább a lexikonra