notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Rejtett tárolás - tv képernyő elrejtése otthonodban

hirdetes

Titkos képernyők – frappáns rejtekhelyek TV tárolásra

CsN

Biztosan sokan emlékszünk filmjelentekből csodás nappalikra, amelyekben egy gombnyomásra elmozdul a fal, ajtó és felbukkan egy TV, médiafal.

Sokan vagyunk, akik életében a TV kulcsfontosságú szerepet játszik, de vannak, akik számára ez is csak egy szükséges „bútordarab”, és nem e körül zajlik az életük. Legyen ez bárhogyan is, mutatok néhány megoldást arra, hogy ne a TV elhelyezése okozza a legnagyobb fejtörést számunkra.

Tv tárolása otthonodban

Egy letisztult, szép, esztétikus enteriőrben egy nagyméretű képernyő könnyen elcsúfíthatja a teret, és elvonhatja a figyelmet a bútorokról, berendezésekről. Ennek elkerülése végett, helyezzük el úgy a képernyőt, hogy az belesimuljon környezetébe: tegyük be a festmények közé, keretezzük be képkerettel, rejtsük el egy műalkotással, fotóval…– egyszerű és mégis remek megoldás minden otthonba, hisz a készülék így szépen megbújik a festmények, alkotások között/mögött és szinte észre sem vesszük annak jelenlétét.

 

 

Tv tárolása otthonodban

A kandalló fölött elhelyezett tévét is felöltözethetjük, hogy esztétikailag összhangba kerüljön a környezetével: keretezzük be, rejtsük tükör mögé így feltűnés nélkül mindig szem előtt lehet.

 

Tv tárolása otthonodban

Kiváló megoldást jelenthetnek a külön TV szekrények és komódok, melyekből egy mozdulattal előkerülhet a készülék és használat után ugyancsak gyorsan visszazárható.

Tv tárolása otthonodban

Ugyan hálószobába nem ajánlott TV készülékeket elhelyezni, persze minden bizonnyal jól eső érzés olykor ágyból tévézni. Kiváló megoldást jelenthet, az ágy végében elhelyezet tároló, melyből, ha szükséges pillanatok alatt elővarázsolható a képernyő.

Úgyszintén remek megoldás az átfordítható TV, ami főleg kis, egy légterű lakások ideális megoldása.

 

Tv tárolása otthonodban

A nappaliban elhelyezett TV a legcélravezetőbb, és itt ugyanúgy könnyen elrejthető. Elegendő megfelelő méretű helyet szabaddá tenni részére, melyet egy tolóajtóval felszerelve egyedivé tehetünk. Amennyiben eltérő színű, találóan kivitelezett darabot választunk az összhatás játékos és egyben különleges is lesz.

 

 

 

 

A lényeg tehát, hogy tudatosan és több szempontból is gondoljuk át mind a televízió elhelyezését, mind a nappali, enteriőr berendezését, hisz annak igényeinkkel nem harmonizáló elhelyezése hosszú távra meghatározhatja a mindennapjainkat.

Bodnár M. Rita

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Festés utáni takarítás

A festési és mázolási munkálatok után rengeteg szennyeződés marad a helyiségekben, melyeket... Tovább

Étterem

Tágabb értelemben vendéglőnek, üzemnek, intézménynek, közlekedési eszköznek étkezésre... Tovább

Tovább a lexikonra