notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Álom-szerű otthonok, melyek leginkább egy tündérmeséből kelhettek életre

hirdetes

Tündérek otthona: házak, amelyek csak egy tündérmeséből kelhettek életre

CsN

Egy csodálatos, álom-szerű otthon sokféle lehet. Álmodhatunk luxus villákról, vagy palotákról, esetleg gyönyörű letisztult minimál formákról is, de álmodhatunk ennél merészebbet is. Ezeknek a házaknak a tulajdonosa, kivitelezője bizony megtette: és az eredmény fantasztikus lett!

Álom-szerű otthonok, melyek leginkább egy tündérmeséből kelhettek életre

Ezek a lakások nem a luxusról szólnak. Nincs bennük medence, se légkondi és a szaunához is messzebbre kell utazni, nincsenek hatalmas terek, és több fürdőszoba sem jutott, mégis említésre méltóak… Említésre méltóak, hiszen akár egy könyv lapjáról is jöhettek volna, azon se lepődnénk meg!  Persze egyik másik lakás nem csak jó tündérek otthonául szolgálhat álomvilágunkban, de azon sem lepődnék meg, ha a gonosz boszorkány lesne ki az ablakon.

hirdetes

 

Ez például tipikusan egy olyan épület, amelyről nem tudom eldönteni, hogy kedves, vagy inkább ijesztő-e. A kis  kövekből kirakott feljárat (na meg a fotógén cica aki beszökött a képbe) nagy szimpatikus, de a sötét, tornyos ház már kevésbé bizalomgerjesztő. A valóságtól mindenesetre elég messze áll, ezért megérdemelte, hogy írjak róla.

Álom-szerű otthonok, melyek leginkább egy tündérmeséből kelhettek életre

Na ez a lakás viszont egyértelműen csalogató, kedves, és hangulatos (bár ha jól emlékszem, Jancsi és Juliska is pont így éreztek az ominózus eset előtt..:) ). A meleg színek, a kerek formák, és úgy az egész ház rendezetlen szépsége valójában egy süteményre emlékeztet, amelyre marcipánból raktak ajtókat… Aztán ki tudja, az is lehet hogy valójában ilyen épület nincs is, csak a cukrász volt trükkös…

 

 

Eredetileg csak kívülről mutatott lakásokat terveztem összeállítani neked ebben a cikkben, de ezt nem hagyhattam ki a felsorolásból, ha már rátaláltam. Ennyire mese-szerű hálószobát ugyanis én még soha életemben nem láttam! A szerény körülmények ellenére a falak díszítettsége, és az egész színvilág… nem tudom elhinni, hogy létezik.

Álom-szerű otthonok, melyek leginkább egy tündérmeséből kelhettek életre

Nézd meg jobban ezt a házat, és most gondold el: milyen embert képzelsz kilépni az ajtaján?

Igazán mesébe illő ez a kuckó, és még a hideg kék szín sem tűnik hidegnek, hiszen ellensúlyozza a kő meleg árnyalata, na meg a kellemes, barátságos formák.

 

 

 Nem is tündér, nem is boszorkány – egyenesen manólakhely lehet ez a kis dombocska, melynek szinte csak az ajtaja – és a kis szék bizonyítja, hogy valójában ez egy otthon! Kíváncsi vagyok, milyen lehet belülről az épület.  Ha ott is olyan varázslatos, mint kívülről, én szívesen eltöltenék egy hosszú hétvégét egy ilyen különleges helyen.

Álom-szerű otthonok, melyek leginkább egy tündérmeséből kelhettek életre

Ez a lakás pedig elképzelhető, hogy alapvetően nem is volt annyira különleges. A természet azonban megoldotta, hogy különlegessé varázsolja a téglaépületet, hiszen olyan különleges módon futotta be a falakat a növényzet, amilyet én még nem is láttam. Ráadásul a borostyán annyira elburjánzott, hogy már vastag fás szára keletkezett, ami az ajtót veszi körül különleges hangulatot adva neki.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Gyógyszertár

A modern korban a gyógyszerek már nem csupán gyógyhatású növényeket takarnak, de akár igen... Tovább

Dubai

Dubaj (hivatalos magyar átírása szerint[1]) vagy Dubai (az elterjedt... Tovább

Tovább a lexikonra
Lakásbemutatók