notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

tavaszi koszorú; DIY tavaszi koszorú; tavaszi DIY; készíts tavaszi koszorút; koszorú tulipánból

hirdetes

Készíts saját műtulipán koszorút, hogy közelebb érezd a tavasz

NA

Ennek a gyönyörű tulipánkoszorúnak az elkészítése bonyolultnak tűnik elsőre, de nem igényel szakértelmet. Vegyél fel egy sor színes műtulipánt, szalagot, sima drótkoszorúformát, virágüzleti drótot és forró ragasztót – és ennyi. Mi rózsaszín tulipánt használtunk, de tetszőleges színű vagy fajta művirággal saját ízlésed szerint elkészítheted a koszorúdat.

DIY tavaszi koszorú

Tavaszi koszorú készítése

Ha úgy gondolod, hogy az anyagok listája számodra sem bonyolult és könnyen beszerezhető, tekintsd meg az egyszerű, lépésről lépésre szóló útmutatónkat, amellyel percek alatt elkészítheted saját tavaszi koszorúdat. Ezután egész tavasszal gyönyörködhetsz az alkotásodban – ez a bejárati ajtódísz egy vidám módja a vendégek fogadásának is egyben.

Hogyan készítsünk tavaszi tulipánkoszorút?

Kellékek 
-    45 centis drótkoszorú forma
-    8 méteres szalag
-    Olló
-    Ragasztópisztoly
-    Forró ragasztó
-    20 csokor mini tulipán
-    Virágdrót
-    Drótvágók

Tavaszi tulipánkoszorú elkészítése lépésről lépésre

Kövesd ezeket az egyszerű utasításokat saját művirág koszorúd elkészítéséhez. Ezt a projektet kevesebb mint egy óra alatt meg tudod csinálni.

1. lépés: Tekerd be a drótkeretet

Mivel a művirágok elnehezedhetnek, ha rétegezzük őket, kezdd ezt a projektet egy könnyű, de támasztó koszorúformával. 45 centis drótkoszorút használtunk, amely körülbelül 7 centi széles. Ellenőrizd, hogy a koszorú felülete elég széles-e ahhoz, hogy elbírja a tulipáncsokrot – ez az az dolog, amikor a vékonyabb koszorúforma, például egy fa hímzőkarika, nem működik jól. A kezdéshez tekerd be a koszorúforma egy 77 centis részét egy 3 vagy 5 centi széles szalaggal. Mi rózsaszínt használtunk, de bármilyen színt használhatsz. Tekerés közben rögzítsd a szalagot forró ragasztópisztollyal, de ne vágd le a végét – menet közben folyamatosan be fogod tekerni a koszorúformát és a művirágokat.

hirdetes

2. lépés: Készítsd elő a tulipáncsokrot

Egy 18 hüvelykes koszorú lefedéséhez körülbelül 20 csokor mini tulipánra lesz szükséged. Egy kézműves boltban vásároltuk a miénket, amelyek előre csomagolt formában érkeztek. Ha nem találsz fürtöket (vagy ha olcsóbb a szárat külön-külön megvásárolni), elkészítheted saját tulipánfürtjeidet úgy, hogy több szárat összegyűjtesz, és virágdrótot használsz, hogy rögzítsd őket. Mielőtt elkezdenéd, fektesd a fürtöket a koszorúforma tetejére, hogy megbizonyosodj arról, hogy elegendő mennyiséged van a koszorúforma teljes befedéséhez.

3. lépés: A tulipánok rétegezése és rögzítése a tavaszi koszorúhoz

hirdetes

Ha van elég tulipánfürtöd, fektesd le az első fürtöt a szalaggal már becsomagolt terület tetejére. Ezután vedd ki a maradék szalagot, tekerje körbe a száron, és rögzítsd forró ragasztóval. Miután az első tulipáncsokrot becsomagoltuk és felragasztottuk, fektessük a második csomót az elsőre, és fedjük le a szabaddá tett szalagot. Tekerd be a szárakat szalaggal, és rögzítsd ragasztóval. Folytasd a virágok rétegezését, becsomagolását és ragasztását a koszorú körül.

4. lépés: Fejezd be a tulipánok hozzáadását

Amikor elérted az utolsó előtti csomót, fejezd be a szalag körbetekerését a koszorúforma többi részére, amíg el nem éred a kiindulási pontot. Vágd le a szalagot, és rögzítsd a végeit ragasztóval. Mostanra szinte az egész koszorút letakarják, a becsomagolt forma egy kis része látható. Vágd le az utolsó tulipáncsokrot, hogy a szárak rövidek legyenek, majd dugd be őket az első fürt alá, hogy elfedje a maradék szalagot. Rögzítsd forró ragasztóval. Ekkor a koszorút teljesen le kell fedni. Készen is vagyunk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Terasz téliesítése

A terasz téliesítése alatt azt értjük, mikor a környezeti hatásoktól (esőtől, hótól ,... Tovább

Hálószoba

A hálószoba otthonunk egyik legfontosabb, ám legkritikusabb pontja is a lakberendezés... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció DIY