notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Dekoráció tükörrel

hirdetes

Tükröm tükröm!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A tükör számomra mindig is a megfoghatatlannal való kapcsolatot jelentette. Sokan a véleményemmel szemben mindössze a szükséges dekordarabnak gondolják ezt a használati tárgyat, amely elengedhetetlen része a fürdő-, illetve előszobának. A valóság azonban valószínűen e két vélemény között található.

Tükör elhelyezés a lakásban

A tükör, mint dekor lehetőség

 

A tükrök a tükörkép nyújtásán felül valóban hatalmas dekorlehetőséget is jelentenek. Kiválóan alkalmasak kis terek nagyobbnak láttatására, sötétebb sarkok ’megvilágítására’, vagy éppen a bejövő fény szétszórására. Érdemes a két véleményt ötvözve a tárgy funkcionális voltán túltekintve, a valós lehetőségeket meglátva benne alkalmazni az otthonokban.

 

LehetőségekE szemlélet szerint a tükör a lakás bármely pontján alkalmazhatóvá válik. Hatását homokfúvással, mintázatokkal, de főként a kerettel lehet befolyásolni. Sőt akár a nappali, vagy étkező fő dekorelemeként is használható nagyobb méretben, hangsúlyos kerettel övezve. Hasznosíthatósága leginkább a fantáziára van bízva. Láttam már olyan – nagyon mutatós – verziót is, hogy különböző méretű és formájú tükrüket érdekesnél érdekesebb keretben egymás mellé, elszórtan a falra helyezve díszítettek egy előszobát. Érdekes fényjátékot, ezáltal egyedi hangulatot adva a belépőtérnek.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Dekoráció

Lakberendezési szakszótár

Céges takarítás

A céges irodahelyiségek takarítását nem mindegy, hogy kire bízzuk. Mivel megrendelőként nem... Tovább

Enteriőr

Az enteriőr jelentése: építmények belső tere, helyisége és annak berendezései.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 116

Átlagos értékelés: 5.0