Ezekkel a dolgokkal teljesen tönkreteszed a törölközőidet!

hirdetes

Így teszed teljesen tönkre a törölközőidet

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Biztosan te is észrevetted már, hogy pár mosás után már valahogy nem olyan szépek és puhák a törölközőid, mint amilyennek lenniük kellene. A következőkben bemutatjuk, hogy melyek azok a dolgok, amikkel teljesen tönkreteszed a törölközőidet! 

Ezekkel a dolgokkal teljesen tönkreteszed a törölközőidet!

A törölközők megfelelő tisztítására a legtöbb ember nem fordít nagy gondot, pedig ez a folyamat is rendkívül fontos, hiszen ezeken az anyagokon rendkívül gyorsan képesek elszabadulni a baktériumok. Kutatások szerint legalább hetente egyszer ki kellene mosni a használt törölközőket. A rendszeres mosás azonban károsan hathat a törölközőkre, amitől csúnyák lesznek, és már nem lesznek olyan igazán puhák, mint amikor megvettük őket. A következőkben mutatunk néhány olyan hibát, amire ha odafigyelsz, nem teszed tönkre rövid idő alatt a törölközőidet!

hirdetes

 

Túl forró vízben mosod őket

Sokan azt gondolják, hogy mindig törölközőt forró vízben érdemes mosni, pedig ez egyáltalán nem így van. Ha a színes törölközőket forró vízben mosod, azok könnyedén kifakulhatnak, és sérülhet az anyaguk is. A színeseknél tehát csak problémát okoz a forró víz, viszont a fehérek kifejezetten szeretik a meleg vízben való mosást. Mi tehát a megoldás? Érdemes mosáskor különválasztani a színes törölközőket a fehértől, a fehéreket forró vízben mosni, a színeseket pedig hidegben.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Háztartás

Lakberendezési szakszótár

Hűtő

A hűtőgép olyan szerkezet, mellyel mesterségesen a környezetnél alacsonyabb hőmérsékletet... Tovább

Oscar Niemeyer

A brazil oktatási miniszter Lúcio Costa irodáját kérte fel a Nevelési és Egészségügyi... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes