notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így fest napjainkban egy tökéletes iroda!

hirdetes

Mi kell a tökéletes irodához?

A legtöbb iroda a cég profiljának megfelelően alakítja ki a belső teret, ehhez igazítja a bútorok színvilágát, stílusát. A legkedveltebbek a semleges színek, ezzel is sugározva a kifinomultságot, egységességet és szakértelmet. Ahhoz, hogy munkatársainkat inspiráljuk, kreativitásukat növeljük, vegyünk figyelembe minden ergonómiai szempontot. 

 

A tökéletes iroda inspiráló munkakörnyezet is egyben!

 

A tökéletes iroda – Legfontosabb a megfelelő technikai háttér:

Sokan alábecsülik ezeknek az eszközöknek a fontosságát, pedig kiváló motivációs tulajdonságokkal rendelkeznek. Ugyanis ha megfelelő színvonalas készülékek állnak rendelkezésre, nem csak a munkakedv, de a munka hatékonyságát is javítani tudjuk. Mennyivel kényelmesebb egy jól átgondolt technikai háttérrel rendelkező irodában dolgozni, igaz? 

Sok apró kellemetlenségtől kímélhetjük meg munkatársainkat és magunkat is anélkül, hogy felesleges költségekbe vernénk magunkat. Egy kiszámítható költségű, megbízható multifunkcionális nyomtató bérlésével, egyszerűsíthetjük saját és kollegáink feladatait is. Ráadásul a bérléssel rengeteget spórolhatunk. Nem kell megvenni gépet és a folyamatos szerviz szolgáltatás is hatalmas kényelmet jelent. 

hirdetes

A rend és tisztaság az irodában is kiemelten fontos, amelyhez akár segítséget is kérhetsz! A további részletekért kattints ide: irodatakarítás Budapest.

 

A tökéletes iroda – Design és ergonómiai tényezők! 

Megfelelő világítás! Tudtátok, hogy azok, akik az irodai munkavégzés során természetes napfény mellett dolgoznak, jobban tűrik a stressz és teherbírásuk is magasabb, nem mellesleg jobban is alszanak.

A másik fontos tényező igyekezzünk zajmentes légkört teremteni, ha nem megoldható, mert például ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, legyen minden munkatársunknak egy saját elszeparált kis munkaállomása. Sokkal szívesebben fogja ellátni feladatait. 

Ha teljes átalakításban gondolkodunk akkor, célszerű élénk, lelkesítő színeket választani. Használhatunk például zöldet, vagy türkizt, amely nyugalmat sugároz, narancssárgát a jókedvűség, vidámság kedvéért, esetleg használjunk citromsárgát mely szellemi frissegét kölcsönöz és ne felejtsük a dekorációt se…ne féljünk, merjünk változtatni. Frissítő hatással lesz mindenkire.

A feng shui szakértők állítása szerint a tér jótékony hatással van a munkák minőségére ezért tükrök elhelyezését is javasolják. A szükséges készülékek, irodaszerek legyenek könnyen elérhető közelségben. Az asztalt célszerű az ajtóval szemben elhelyezni, hiszen ez irodánk kulcsfontosságú eleme, ebben a felállásban tekintélyt és magabiztosságot sugall. 

Ha szeretnétek egy tökéletes irodát természetesen kérjétek ki munkatársaitok véleményét, gondoljátok ki együtt a stratégiát annak érdekében, hogy egy igazán jövedelmezőbb befektetésként tekinthessetek az átalakításra. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Oscar Niemeyer

A brazil oktatási miniszter Lúcio Costa irodáját kérte fel a Nevelési és Egészségügyi... Tovább

Eladó apartman Balaton különlegességei

A Balaton egész évben lenyűgöző, ezért érdemes nem csak nyáron, hanem télen is ellátogatni... Tovább

Tovább a lexikonra
Stílusok