notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Tízforrás Fesztivál 2013 - Tízforrás Fesztivál 2013. A Fertő-tó és a Fertő-Hanság Nemzeti Park csodálatos, a Világörökség részét képező településeinek és tájegységeinek ünnepe a Hegykő település főszervezésében megvalósult Tízforrás Fesztivál.

Tízforrás Fesztivál 2013

2013 Július 12.


Tízforrás Fesztivál 2013. A Fertő-tó és a Fertő-Hanság Nemzeti Park csodálatos, a Világörökség részét képező településeinek és tájegységeinek ünnepe a Hegykő település főszervezésében megvalósult Tízforrás Fesztivál. Hegykő éves rendezvény naptárának legfontosabb eseménysorozata tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Tízforrás Fesztivál.


2013. július 12-én gördül fel a szabadtéri színpad képzeletbeli függönye, hogy aztán tíz napon keresztül hat Fertő-parti település (Hegykő mellett Fertőhomok, Hidegség, Nagycenk, Sarród és Fertőszéplak) számos helyszínén kiváló programok szórakoztassanak több ezer nézőt.

A szabadtéri fesztiválnak mindig különös vonzereje van. A fantáziát ebben a tíz napban nem kell kőszínházi falak közé szorítani, határt szó szerint csak a csillagos ég szab neki. Nem túlzás azt mondani, hogy a Tízforrás Fesztivál az utóbbi években országos hírnévre tett szert.

Sokan a fesztivál időpontjához, eseményeihez igazítják szabadságukat. A községben olyan neves előadókkal találkozhat az érdeklődő a Kastélykert fái alatt, a Fenc-házban, vagy csillagok fényében családias hangulatban, akiket másként csak monstre koncerteken, hatalmas stadionokban láthatna. Ugyanakkor több igényes, esetenként szűkebb közönségnek szóló koncert, kiállítás is látogatóit várja. Mindezek mellett napközben izgalmas kenutúrákon, vagy az olykor már feledésbe merült népi mesterségeket felelevenítő kézműves foglalkozásokon vehet részt az érdeklődő. A rendezvények között minden korosztály megtalálhatja a számára igazán vonzó programot. 


címkék: