notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Napjaink egyik legtrendibb szakmája az ügyviteli titkár, de vajon meglehet belőle élni?

hirdetes

Vajon mi lehet napjaink legtrendibb szakmája? Tudd meg, Te is!

Rengeteg álláshirdetést látunk a pozícióval kapcsolatosan, viszont nagyon kevesen nyernek felvételt. Igazi hiányszakma lenne? Egy laikus számára könnyűnek tűnhet, de teljes embert kívánó komoly szakemberek szükségesek az elvégzéséhez. Az ügyviteli titkárról ejtünk szót! A cégeknek szüksége van egy olyan megbízható munkatársra, aki kézben tartja a dolgokat! Ebben egyetértünk, de ki a legideálisabb személy? 

Professzionális asszisztencia!

 

Titkárnő nélkül megáll az üzleti élet?

 

Ha belegondolunk valóban, hiszen napi 24 órában készenlétben van, és ha a vezetőjének szüksége van rá, akkor bizony ott kell lennie. A szakma nagyon nagy utat tett meg napjainkig, teljes mértékben átrendeződtek a szerepek és munkakörök. Napjaink kritériumai a kényelem, a komfortérzet, az egészség és a jóléti szolgáltatások, de ehhez bizony magasfokú szakmai tudás is szükséges. A munkakörrel jár bizonyos kényelem valóban, hiszen a technikai háttérnek –mobil, notebook - adottnak kell lennie, a hatékony gyors ügyintézés érdekében.  

hirdetes

 

Professzionális asszisztencia! Ügyviteli titkárokra alapoznak a cégek!

 

Az Új korban például, aki a bevételeket-kiadásokat kezelte, elismert szakembernek bizonyult, napjainkban ma már a teljes pozíció is csak egy részfeladatnak lenne betudható. Egy ügyviteli titkárnak bizonyos mértékig tudnia kell döntést hozni és a háttérben meghúzódnia egyaránt. A megfelelő személy kiválasztása a cég sikerességében is megmutatkozik szinte azonnal. Ezért is rendkívül fontos, hogy ebben a szakmában is legyünk tájékozottak. Több lábon érdemes állni, hallgatjuk állandóan szüleinktől, igaz? Érdemes elgondolkodni, és megfinanszírozni egy ügyviteli titkár tanfolyamot, arra az esetre, ha munkahelyváltással találnánk magunkat szemben.

 

 

Professzionális munkakörnyezet! Kis cégek vagy multik?

 

Nem titok, hogy a magyar gazdaság jelentős részét a nemzetközi vállalatok működtetik, akik saját sztenderdek alapján alakítják ki a magyarországi leányvállalataik struktúráját. Itt az ügyviteli titkár már nagyon színvonalas körülmények között dolgozhat, mely a cég profilra és hozzáállásra is igaz. Igyekeznek kiszűrni, a felesleges munkafolyamatokat és növelni a munkavállalókat érő sikerélményt. Napjainkban nemzetközi körülmények várják a dolgozókat, köztük az ügyviteli titkárokat is, hiszen e végzettség birtokában számtalan munkakört el lehet látni. 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Enteriőr

Az enteriőr jelentése: építmények belső tere, helyisége és annak berendezései.... Tovább

Oscar Niemeyer

A brazil oktatási miniszter Lúcio Costa irodáját kérte fel a Nevelési és Egészségügyi... Tovább

Tovább a lexikonra
Videók