notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Próbáld ki lakásfelújítási tippjeinket, és élvezd a folyamat minden pillanatát!

hirdetes

Tippek melyekkel megkönnyítheted a lakásfelújítás utáni időszakot!

T.B.

A lakásfelújítások egyre népszerűbbek az országban, ami a kedvező lakáspiaci változásoknak, és a gazdasági válság utáni fellendülésnek köszönhető. Végre mindenkinek lehetősége van kicsit csinosítani a lakáson, és a már oly régóta tervezett átalakításokat is mostanában végzik el a legtöbben. A lakás felújítási munkálatok után azonban még sok minden hátra van mire élhető lesz a lakás. Megmutatjuk, mivel egyszerűsítheted le a lakásfelújítás utáni feladatokat, hogy minél előbb birtokba vehessétek a teljes lakást. 

Élvezd ki a lakásfelújítás minden pillanatát tippjeink segítségével

A lakásfelújítás nagy munka, ami a kezdetektől egészen a végéig nagy tervezést, odafigyelést, és energia befektetést igényel, azonban senki sem vitathatja, hogy nagyon megéri, hiszen a lakás új formában tündökölhet, és még jobban fog a munkálatok után illeni a személyiségünkhöz. Amikor mi belevágtunk a felújításba, csak a nyílászáró lecseréléséről volt szó, de aztán szinte nem maradt olyan pontja a lakásnak, amihez ne nyúltunk volna hozzá kisebb nagyobb átépítéssel, vagy csinosítgatással. Így a végeredmény bár lenyűgöző, de még mindig sok van hátra ahhoz, hogy teljesen belakhassuk, és az otthonunknak érezhessük a lakást. 


1. A munkálatok utáni kezdeti nehézségek


Amikor belevágtunk, és a munkafolyamatok közben is azt éreztem, hogy nagy megkönnyebbülés lesz az egész család számára, ha végre búcsút inthetünk a szakembereknek, és végre csak mi lehetünk majd a lakásban. Sajnos nem így lett, hiszen a munka nagy része számunkra még hátra volt. A munkafolyamatok megtervezésekor próbáltunk figyelni rá, hogy egyik folyamat se tegye tönkre azt, ami már készen van, de ez nem minden esetben jött össze, így a takarítás lakásfelújítás után sokkal hosszabb és nehezebb volt, mintha rendesen megterveztük volna ezeket a feladatokat már előre, a felújítás tervezésekor. Így adódott, hogy a vadonat új nyílászárókat sikeresen összefestették a festők, és a csempézést sem úszta meg a beépített kád sértetlenül. Utólag már kár bánkódni ezen, de ha újra kezdeném, biztos, hogy ezeknek a részeknek a megtervezésére sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnék. Végül profikra kellett bíznunk bizonyos takarítási feladatokat, mert sajnos bármilyen praktikát is próbáltunk ki bizonyos a felújításból származó makacs szennyeződésektől nem tudtunk megszabadulni. A profi szakemberek azonban könnyen, és gyorsan képesek voltak eltűntetni ezeket a lerakódásokat, így a nehezén már túl is voltunk. Ha felkeltette érdeklődésedet a profi szakemberek alkalmazása, akkor KATTINTS IDE!

hirdetes
hirdetes


2. Bútorvásárlás okosan


Nem rég fedeztem fel egy nagyon jó applikációt az IKEA áruháznál, mellyel berendezhető előre a helység az áruházban kapható bútorokkal, így már nem zsákba macska a bútorvásárlás. Zseniális, hiszen a színeket, és a méreteket is könnyedén ki lehet próbálni előre még a vásárlás előtt, így már elkerülhetők bútorvásárlás során a hibák. Nekünk nagyon sokat segített, és mindenkinek ajánlom használatra, mert annál nincs idegesítőbb, mint amikor az általunk kiválasztott bútor színben, stílusban nem passzol a lakáshoz. 
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Üvegfáklya

Egy hangulatos fényt árasztó üvegfáklyát nagyon könnyen, te magad is el tudsz készíteni... Tovább

Baldachin

A baldachin eredetileg díszmennyezetet, dekoratív sátortetőt, vagy gazdagon díszített... Tovább

Tovább a lexikonra
Lakásfelújítás