notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ismerd meg a magyaros termékek történetét!

hirdetes

Csodálatos magyaros dolgok készülnek a Tim-Tom Manufaktúránál

Szélesi Ferenc

Hihetetlenül csodálatos dolgok készülnek a Tim-Tom Manufaktúránál, szerettünk volna egy kicsit jobban megismerkedni ezekkel a termékekkel és a készítőkkel, így készítettünk egy interjút, amit mindenkinek ajánlok elolvasásra, tudd meg, hogyan készülnek a csodálatos magyaros termékek!

A Tim-Tom Manufaktúra története

1. Hogyan jött az ötlet és mi inspirál titeket a tárgyak elkészítésénél?


Maga az "ötlet" a kisebbik gyerekünk megszületése előtt pattant ki - a feleségem nagyon szeretett volna egy bölcsőt a babánknak, és mivel sehonnan sem tudtuk beszerezni, meglepetésként elkészítettem az első bölcsőnket.
De most, visszagondolva, ennek a magja talán már régebben el volt vetve, mintha több apró részletekből állt volna össze az egész egy kerek egységként - gondolok itt olyan dolgokra, amelyek régóta része életünknek. Például a népies motívumok, a hímzés szeretete, arra irányuló belső vágy, hogy valami egyedit, maradandót alkotni, adni magunkból valamit az embereknek, valamit, ami csak mi vagyunk, ez is inspirál: adni...alkotni..örömet csempészni emberek szívébe.


2. Mióta foglalkoztok a különböző szépségek gyártásával?

hirdetes


Hobby szinten már elég régóta (családi, baráti felkérésre már korábban is készítettünk néhány dolgot), úgymond üzletszerűen már a 3. éve, de még nagyon az út elején vagyunk, azonban szeretünk nagyot álmodni. Törekszünk felépíteni valamit, igyekszünk tanulni, fejleszteni magunkat.


3. Melyek azok a termékek, amikre a leginkább büszkék vagytok?


Kivétel nélkül mindegyikre, hiszen mindben kicsit szívünk-lelkünk is benne van, de különösen a bölcsőinkre, mindegyik egyedi, egyetlen darab. De ugyanez elmondható sok olyan kisebb ajándéktárgyra, amelyet a megrendelő megálmodott, mi meg igyekeztünk kézzelfoghatóvá tenni.
A következő oldalon folytatjuk! 

A Tim-Tom Manufaktúra története

4. Milyen anyagokkal dolgoztok?


Mindenképpen törekszünk a természetes anyagok használatára a bölcsőknél, ajándéktárgyaknál és hímzésnél is egyaránt.

hirdetes


5. Egyedi kéréseket is tudtok teljesíteni?


Természetesen. A bölcsőink mind egyedi mintásak - már induláskor az volt a célunk, hogy egyedi termékeket hozzunk létre. Rengeteg egyedi kéréssel találkozunk, és eddig szinte mindegyiket sikerült teljesíteni.


6. Hogyan elérhetők a termékeitek?


Egyelőre online felületen vagyunk elérhetően, a Tim Tom Manufaktúra facebook oldalon, illetve egy magyar származású hölgynek köszönhetően termékeink egy salzburgi boltban is megvásárolhatóak már.


7. Milyen további terveitek vannak a jövőre nézve?


Mindenképpen szeretnénk nyitni külföld felé, jelenleg épp tárgyalásban állunk egy németországi üzlettel, de Magyarországon egy saját üzlettel szeretnénk megjelenni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Fűtés klímával

A klímaberendezések ma már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is használhatók, méghozzá igen... Tovább

Budoár

Női szoba, pihenés és öltözködés számára. Választékos ízléssel rendezik be, és a ház... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció DIY