notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Téli és karácsonyi festmények

hirdetes

Téli és karácsonyi festmények

Józan Szilvia

A tél, és legfőképpen a karácsony akkor a legszebb, ha az ablakon kitekintve minden fehér a hótól. Idén viszont alig esett a hó, és valószínűleg fehér karácsony sem lesz. De a havat nem kell nélkülöznünk a karácsonyból, ötletes megoldásokkal láthatunk egy kis havat. Az egyik pompás megoldás a téli és a karácsonyi festmények elhelyezése a lakásban.

Téli és karácsonyi festmények

Téli és karácsonyi festmények

 

A téli és karácsonyi festmények igazán hangulatos képek. Emlékeztetnek gyerekkorunk karácsonyaira, a téli nagy hóra, a közös játékokra. Pár darab akár állandó díszét is jelentheti a háznak. De ha eljön az adventi készülődés, akkor érdemes többet elővenni, és legalább a karácsonyi időszakra kiakasztani a falra. Hamar karácsonyi hangulatot teremtenek. A legnépszerűbb téli és karácsonyi témák: hóesés, téli erdő, téli falu, havas ház, korcsolyázás a tavon, gyerekek hógolyóznak, hóember, karácsonyfa, kandalló, karácsonyeste, karácsonyi gyertya, mikulás és a rénszarvasai, mikulás nagy puttonnyal. Egyet mindenképpen szerezz be!

 

Téli és karácsonyi festmények elhelyezése a házban

hirdetes

 

A téli és karácsonyi festmények kerüljenek a karácsonyi dekoráció közelébe. De olyan helyre tegyük őket, ahol majd jól látszódnak, hiszen nem sok értelme van úgy feltenni a képeket, hogy később egy-egy méretesebb dísz, vagy maga a karácsonyfa kitakarja a csodaszép festményeket. Tehát gondolkodjunk előre, és olyan helyet keressünk a képeknek, ahol majd a dekoráció feltétele után is látszódnak. Akár a dekoráció színeit is a kép színvilágához igazíthatjuk, ha van pár nagyon szép téli és karácsonyi képünk.

 

Téli és karácsonyi festmények színvilágaés stílusa

 

Ha a karácsonyi dekorációhoz akarjuk igazítani a téli és karácsonyi festmények valamelyikét akkor nincs nehéz dolgunk. A legtöbb télis és karácsonyi festmény színvilágának legfőbb alkotóeleme a fehér hó, így lényegében mindenfajta színű dekorációhoz kiváló kiegészítő. A dekoráció összeegyeztetésével inkább stílusbeli problémák lesznek. A háztartás díszei ugyanis egyre modernebbek, míg egy téli, vagy karácsonyi festmény inkább a klasszikus díszítői elemek közé sorolható. De gondosan összeállított díszítési átmenetekkel ez a probléma is megoldható.

hirdetes

 

Kedvcsináló téli és karácsonyi festmények

 

téli este festmény

 

karácsony este festmény

 

karácsonyi falu festmény

 

téli táj festmény

 

téli ház festmény

 

téli város festmény

 

karácsonyi város festmény

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Matrac

Matrac közvetlenül a gyártótóól Milyen a jó matrac? Megmondjuk! Kövesse cikkeinket matrac... Tovább

Párnafa

Nem egy olcsó mulatság egy szép, jó minőségű teraszburkolat, ezért jogosan várhatjuk el,... Tovább

Tovább a lexikonra