notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megható reklámfilmmel rukkolt elő egy amerikai babahordozó gyártója. A szöveg és a képek önmagukért beszélnek. :) „Te tettél anyává”, Boba reklámfilm 2014

„Te tettél anyává” – ezt a reklámfilmet minden édesanyának látnia kell!Megható reklámfilmmel rukkolt elő egy amerikai babahordozó gyártója. A szöveg és a képek önmagukért beszélnek. :)
 
A szöveg fordítása:
 
„Éreztelek. Borsószem voltál. Aztán citrom. Aztán padlizsán. Tanácsokat követtem. Elolvastam tizenkét könyvet. Leszoktam a kávéról. Megmondanád, hogy féltem? Beszéltem hozzád, énekeltem neked... nem álltam készen. De te már itt voltál. Tíz ujj. Négy és fél kiló. Szeretet. Nagy-nagy szeretet. Tartottalak. Etettelek. Rájöttem, hogy az életem mostantól arról szól, hogy boldoggá tegyelek, és engem ez tesz boldoggá. És voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Amikor azt hittem, elment az eszem. Amikor késztetést éreztem, hogy az anyám lábaihoz boruljak, és azt mondtam neki: most már értem. De aztán rám mosolyogtál, kimondtad a nevem, és megfogtad a kezem a kis ujjaiddal. Együtt növekedtünk. Úgy láttuk a világot, mintha új lenne. Megnyitom a szívem, és záporozni fog rá a szeretet. Felkacagsz és én megteszem újra. Kéz a kézben sétálunk, míg csak el nem engedsz. Belőlem lettél, de te tettél anyává.”
 

címkék: Videók