notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Te melyik házat választanád? Ezt jelenti! - Ismerd meg magad, vagy ismerj magadra tesztünkben!

hirdetes

Te melyik házat választanád? Ezt jelenti!

FO
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

„Otthon édes otthon!” Mennyire igaz ez a mondás, ugye? De azért néha eljátszunk a gondolattal, hogy ha sok pénzünk lenne, akkor milyen lenne álmaink háza. Ez pedig akarva akaratlanul elárul aegy csomó dolgot rólunk. Lássuk mik ezek!

Te melyik házat választanád? Ezt jelenti! - TESZT

 

Lássuk be, mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy ha végtelen sok pénzünk lenne, akkor milyen hiperszuper házat építtetnénk magunknak. Lenne medence vagy jacuzzi a kertben, vagy a házban, vagy kacsalábon forogna az egész, vagy épp okos otthonunk lenne, ami teljesen kiszolgál minket? Megannyi lehetőség és információ, amit ezek magukban hordoznak a személyiségünkről. Álmaink és vágyaink is meghatároznak minket, hát még az otthonunk, ami valóban minket tükröz. Válassz egy házat a képről, de ne habozz, hallgass a megérzéseidre! Utána pedig olvasd el, mindez mit árul el rólad!

 

 

1. Vidéki ház

 

Egy ilyen csodálatos vidéki házról készült kép vonzza a romantikus és nyugodt embereket. Ha neked is ez a választásod, akkor imádnád ezt az idilli környezetet, de egyúttal azt is jelenti, hogy nehezen találsz új barátokat. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy teljesen zárkózott vagy, csak szereted, ha a baráti köröd minőségi, azaz kevés de annál értékesebb emberből áll. Épp ezért számodra a család és a legközelebbi barátok boldogsága és jóléte kiemelt fontossággal bír.

 

2. Kastély

 

Azok, akik ezt a házat választanák legszívesebben otthonuknak, mindenekelőtt a stabilitást kedvelik ás vágyják. Egy ilyen kastély ugyanis az állandóságot, a rendíthetetlenséget is szimbolizálja, meg persze van benne egy kicsi más is. Az ilyen ember minden napja szigorúan ütemezett, és ha felborul valami, ha valami történik, ami nem volt betervezve, akkor teljesen kizökkenek a szerepükből, persze ez nem tart túl sokáig. Igazából ők azok a sikeres egyének, akiket a munkatársak felettébb tisztelnek, de ha jobban megismered őket, akkor rideg, cinikus embereket találsz az álarc mögött. Ráadásul ahogy a felhalmozott vagyonukra és életstílusukra is, úgy modorukra is büszkék.

hirdetes
 

Lapozz a többi házikóért!

 

Te melyik házat választanád? Ezt jelenti! - TESZT

 

3. Guruló házikó

 

Azok, akik ezt a képet választották, szeretnek utazni. Nem csak a való életben, hanem az álmaikban is. Elképzelik maguknak a tökéletes életüket aggodalmak és problémák nélkül. Az életet, ahol a szeretet és a kölcsönös tisztelet uralkodik a világban. Az ilyen emberekre gyakran mondják, hogy nincs súlya a tetteiknek, vagy szabados a magatartásuk. Mindennek ellenére rendkívül jó és önzetlen emberek, bár kicsit naívak talán. 

 

4. High-Tech ház

 

Ha a te választásod erre a házra esett, akkor te egy nagyon szigorú kemény és határozott elvű ember vagy. Az ilyen típusok mindig lépést tartanak a ruhák, szerkentyűk és kiegészítők aktuális trendjeivel. Nem vásárolnak felesleges dolgokat, csak hasznos dolgokkal veszik magukat körül. Rendszerető, dolgos, intellektuális emberek, többnyire jó üzleti érzékkel.

 

5. Kacsalábon forgó ház

 

Csak a tehetséges, kreatív és rendkívüli emberek választanák ezt a házat. Minden őrült ötletet imádnak és fantáziát látnak benne, amit aztán rendre szeretnek is megvalósítani. Ezeknek az embereknek sok barátja van és valóban megpróbálnak kapcsolatban is maradni velük.

 

Te melyik házat választottad?

 

6. Luxus villa

 

Azok, akik pozitívak és energikusak, folyton élettel telik, kedvelik a nagy társas összejöveteleket és a fényűzést, azok biztosan ezt a lakást választották. Sajnálatos módon azonban az őszinte barátságok azonban megromolhatnak, mert sokkal inkább kedvelik a pénzügyi előnyökkel járó életet.
 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Bútorok Dekoráció Épületek Stílusok

Lakberendezési szakszótár

Párásító

Nagyon fontos, hogy a lakásunk levegője ne legyen túl száraz és túl párás se. A túl száraz... Tovább

Hálószoba

A hálószoba otthonunk egyik legfontosabb, ám legkritikusabb pontja is a lakberendezés... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 161

Átlagos értékelés: 4.8