notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Gasztropiknik Keszthely

Tavaszi gasztropiknik és zsibongás

2017 Március 25.


A rendezvény középpontjában a burgonya lesz, a mini gasztrofesztiválon minden vendéglátó elkészíti a saját dödölléjét, valamint egy szabadon választott ételt.


Hagyományteremtő céllal indul idén a D-NAP(ok) gasztropiknik a Keszthely Yacht Kikötőben, melyen a Balaton neves és jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építő éttermei és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja mindent a dödöllére tesznek fel.

A rendezvény középpontjában a burgonya lesz, a mini gasztrofesztiválon minden vendéglátó elkészíti a saját dödölléjét, valamint egy szabadon választott ételt, ahol az egyetlen kikötés, hogy fel kell hozzá használni keszthelyi nemesítésű burgonyát.

Lesznek még helyi termelők, burgonyakutatók, előadások, vagány borok és még vagányabb borászok, DJ Sosemvolt legjobb zenéi, gyerekeknek játszósarok, krumplinyomda, jó időben ugrálóvár.

 

Megjelenik a balatonfüredi Baricska Csárda, Zalaegerszegről a Tütü Gasztró Busz, a balatonfenyvesi Hubertus-Hof Hotel & Restaurant, de különleges ételeket készítenek a PE AK Burgonyakutatási Központ munkatársai és ez alkalomból a házigazda Paletta Keszthely is a D-NAP(ok)-ra hangolódik.

Vendégtermelők is érkeznek, jön a Laposa Birtok a MobilBadacsonnyal, Korosa Bandi a Korosajt Műhely kitűnő sajtjaival, de a fenyvesi Angus marhákról és lelőhelyeikről is első kézből tájékozódhatsz a Terra Pannonia munkatársaitól, meg persze jönnek Bezerics apukáék a Bezerics Borház új boraival, meg szörpökkel, meg minen földi jóval.Az esemény ideje:
március 25. 12:00-20:00
március 26. 12:00-19:45


 
Pontos helyszín:
Keszthely Yacht Kikötő
 
Belépő:
A belépés ingyenes!


címkék: Nyaralás, hotelek, Természet, Utazás