Eljött a tavasz, a lakás új ruhába öltöztetésének ideális időszaka. Melyek az örökzöld tavaszi trendek a lakásdekorációban? Cikkünkből megtudhatod. Lakberendezési trendek

hirdetes

Tavaszi dekor trend körkép

Szita Lili
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Eljött a tavasz, a lakás új ruhába öltöztetésének ideális időszaka. Mik a tavaszi trendek a lakásdekorációban? Cikkünkből megtudhatod.

Eljött a tavasz, a lakás új ruhába öltöztetésének ideális időszaka. Melyek az örökzöld tavaszi trendek a lakásdekorációban? Cikkünkből megtudhatod. Lakberendezési trendek

 

 

 

 

Igazi kékség - színtrendek

Bár a smaragdzöld a sláger legújabban, ha színekről van szó, de ez nem az egyetlen trendi árnyalat idén sem. A monaco kékre a Pantone is az áldását adta, és ezt jelölte meg a tavasz hivatalos színeként, ami nem meglepetés. A kékség mélysége képes meghatározni a szobát, ugyanakkor a monaco kék olyan színárnyalat, amely gyönyörűen mutat feltűnő, grafikai minták alapszíneként is. Esetleg egy monaco kék színűre festett falrészlet, sarok is szépen mutathat, de ha a festés gondolatától is irtózol, akkor inkább csak ilyen színű kiegészítők használata javasolt, mint pl. a fényképen bemutatott fenséges tál, amelyet mondjuk citrommal, vagy almákkal megrakva helyezhetünk el a lakásba.
 

Díszes falak

A sima, egyszínű falak egyre inkább mennek ki a divatból. Ezen a tavaszon, miért nem adunk hozzá egy kis pluszt a színekhez mondjuk mintával a falakon? Nem feltétlenül kell az egész szobát dekorálni, elég csak egy falat, gyönyörű textiltapétával díszíteni, és mintha új lakásba érkeznél. A tapéta manapság egyre stílusosabb, és jóval könnyebb vele dolgozni, mint régen, szóval ne félj a kísérletezéstől. De díszítheted a falat nagyméretű fali matricákkal, vagy éppen palatáblára festett képekkel, feliratokkal is, ami a gyerekes családokban különösen jó húzás. 
hirdetes
 

Sok-sok csipkeminta

A csipkeminta újra hódít, nem csak a divatban, hanem a lakberendezésben is. A tavasz tökéletes alkalom arra, hogy feldobd a lakást egy kis csicsával, esetleg a lámpa feletti mennyezetrészt, vagy pl. a kapcsoló körüli falfelületet is díszítheted csipkés mintával. Mindenhol találkozhatunk a csipkés mintákkal, kezdve az ágyneműktől, a párnahuzatokon át a kézzel horgolt terítőkig bezárólag.
hirdetes
 

Bézs a feltűnőbb hatás érdekében

Ha a bézsről az unalom jut eszedbe, vagy az, hogy nem trendi, nincs igazad. Egész új összhatásra képes, ha feltűnő elemekkel, színekkel kombináljuk, mint amilyen a fém, vagy elefántcsont. Nem bézs kiegészítőkben kell gondolkodnod, nem a párnák, vagy szőnyegek színeként lehet jó a bézs, hanem mondjuk egy feltűnő, smaragdzöld falrészlet alapjaként. A bézs tehát alkalmas arra, hogy még jobban kiemeljük a feltűnőbb bútordarabokat, lakberendezési elemeket.
 

Virágok

Minden tavasszal trendi a virágminta. Idén a feltűnő, mégis kifinomult virágmintáké a szezon. Vagy grafikai virágmintákban érdemes gondolkodni, vagy absztrakt és leheletfinom vonalakban.
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Dekoráció

Lakberendezési szakszótár

Uszadék fa

Régies, sokat megélt, víz áztatta, nap szítta, textúráját láttatni engedő fa darabok,... Tovább

Ottomán

Az ottomán egy török eredetű, díványszerű, ovális támlájú ülőbútor Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 175

Átlagos értékelés: 4.7