notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Nyaralás és utazás előtt mindig felmerül a kérdés: hogyan tudhatom legnagyobb biztonságban az értékeimet?? Ez mindig egy fontos kérdés, hiszen egyre profibbak a tolvajok, így egyre kevésbé vannak biztonságban értékeink. Megmutatjuk, mi mit ajánlunk ilyen

hirdetes

Tárold az értékeidet profi módon – nyaraláson, utazásnál

Szélesi Ferenc

Nyaralás és utazás előtt mindig felmerül a kérdés: hogyan tudhatom legnagyobb biztonságban az értékeimet?? Ez mindig egy fontos kérdés, hiszen egyre profibbak a tolvajok, így egyre kevésbé vannak biztonságban értékeink. Megmutatjuk, mi mit ajánlunk ilyen helyzetekre:

Nyaralás és utazás előtt mindig felmerül a kérdés: hogyan tudhatom legnagyobb biztonságban az értékeimet?? Ez mindig egy fontos kérdés, hiszen egyre profibbak a tolvajok, így egyre kevésbé vannak biztonságban értékeink. Megmutatjuk, mi mit ajánlunk ilyen

Értékmegőrzés profi szinten

Nyáron különösen veszélyeztetettek a néhány óráig üresen hagyott nyaralók. A betörők számára igen vonzóak az ilyen helyzetek, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy könnyen mozdítható értékes dolgokra (készpénz, kocsi kulcs, bankkártya, mobil telefon…) bukkannak.
Sokszor alkalom szüli a tolvajt és nem erőszakos behatolással jutnak be a nyaralókba, ezért mindig, minden alkalommal ügyelj az ajtók és ablakok bezárására.

Csoportos nyaralás esetén, amikor csak 1db kulcsunk van a nyaralóhoz, legtöbbször egy búvóhelyet keresünk, ahova a kulcsot rejtjük (így nem kell 1 emberhez alkalmazkodnia az egész társaságnak). Ezt könnyen kifigyelhetik, illetve az ebben járatosak jóval több rejtekhelyet ismernek nálunk és perceken belül végigpásztázzák az esélyes helyeket. Lebukástól nem kell tartaniuk, hiszen akár ők is lehetnének a haverok, akik nem emlékeznek hová is tették a kulcsot, illetve a nyári időszakban sok nyaraló még a közvetlen szomszédját sem ismeri, nem hogy azt, hogy az kinek adta ki az ingatlant.

Sokan annyira elengedik magukat, hogy nem figyelnek annyira az értékeikre, csak élvezik a pihenés, az új helyet, a programokat. Légy óvatos, mindig!

hirdetes

Egyszerű, hatékony, könnyen kezelhető értéktárolás

Mutatunk Nektek két eszközt, melyek kitűnő értéktárolók lehetnek, hiszen kisméretűek, hordozhatók vagy akár rögzíthetők is. Ezek a Master Lock család biztonsági zárjai.

A legjobb benne, hogy számkombinációs, így nem generál egy újabb kulcsot, amire vigyázni kell. Pont úgy van méretezve, hogy a szükséges értékek beleférjenek, legyen az lakáskulcs, slusszkulcs, belépő kártya vagy akár bankkártya, készpénz. Masszív fémötvözet kialakítású, így megvédi értékeinket az erőszakos külső behatásoktól.

Egy újabb hasznos előnye, hogy kültéren is nyugodtan használható, hiszen nem áznak el értékeink. Mindössze egy rögzítési pontra van szükség és máris biztonságban tudhatjuk a számunkra fontos, apróbb dolgokat utazás-nyaralás során.

      

hirdetes

Ez az eszköz értékmegosztóként is funkcionál – mit is jelent ez?

A Master Lock újraállítható 4 karakteres kombinációval rendelkezik, így megadhatjuk a kombinációt a kívánt személynek és utána könnyedén újat állíthatunk be. Tarthatunk benne pl. pótkulcsot és ha a társaságból valaki előbb hazaérne, elég ha ránk csörög és mi átküldjük neki a kódot.

Akár tarthatunk benne készpénzt vészhelyzet esetére, így szükség esetén gyermekünk rendelkezésére tudjuk azt bocsájtani. A hangsúly azon van, hogy lehetőségünk van olyan alkalmat teremteni, hogy szükséges legyen az illetőnek előtte elkérni a kódot, így biztosan tudunk arról, ha igénybe vette azt, amit az értékmegőrzőbe tettünk.

Ha szeretnénk, használhatjuk akár a fix rögzítésű változatot is, melyet masszív fém dűbellekkel rögzíthetünk a falon, így biztosítva az állandó értékmegőrzőt az adott helyen.

  

 

 

A jótanácsokat a Bakos Security biztonságtechnikai szakembereitől kaptuk. További érdekességekért, hasznos tudnivalókért kövesd a Biztonság GURU Facebook oldalt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Fotel

Kárpitozott ülőbútor, amely párnázott karosszékhez hasonló, de annál sokkal kényelmesebb,... Tovább

Eklektikus stílus

Eklektikus stílus - azaz a stílusok egyvelege. A legjobb az eklektikus stílusban, hogy nem kell... Tovább

Tovább a lexikonra