notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Lassan közeleg a szilveszter, bizonyára már mindenki eldöntötte, hogy megy-e valahová, otthon marad vagy épp bulit szervez.

hirdetes

Szilveszteri buli lépésről lépésre – 1. rész

Lassan közeleg a szilveszter, bizonyára már mindenki eldöntötte, hogy megy-e valahová, otthon marad vagy épp bulit szervez.

Lassan közeleg a szilveszter, bizonyára már mindenki eldöntötte, hogy megy-e valahová, otthon marad vagy épp bulit szervez.

Ha amellett döntöttél, hogy idén Te leszel a házigazda, van pár hasznos tanácsunk, amit mindenképp tarts be, ha bulit szervezel. Íme a 10 tipp:

 

 

Még több tippet találsz ide kattintva: Szilveszteri buli lépésről lépésre

 

1. Használj szilveszteri dekorációt


Egy szilveszteri buli sem telhet el kalapok, csákók, zajt keltő eszközök, lufi, konfetti és boa nélkül! Helyezd el ezeket mindenhol a lakásban, illetve az asztalon, hogy a vendégek szabadon válogathassanak, mit szeretnének viselni az este.

 

szilveszteri buli


2. Tarts frissen mindent


Gondoskodj az ételek frissen tartásáról, ne hagyd, hogy bármi kiszáradjon vagy felmelegedjen, hiszen ez a buli általában sokáig tart, a vendégek enni fognak hajnalban is és jobban fog esni nekik a friss szendvics, mint a száraz.


3. Rúzsok


A móka kedvéért helyezz el pici, különböző színű rúzsokat, szájfényeket a tányérok mellett, minden vendég számára, hiszen ez az a buli, ahol mindenkinek ünnepi sminkbe kell lennie. Nemcsak vicces, de nyomon lehet követni, ki mit csinált ;)

hirdetes

 

szilveszteri buli


4. „Céltábla”


Készíts be egy nagy táblát a szobába, amelyre mindenki le tudja majd írni (színes krétákkal vagy filccel), hogy mit tervez a 2013-as évre. Így nemcsak jobban megismeritek egymást, de inspirálhatjátok is egymást.


5. Játék


Miután megismertétek egymás céljait, mindenki írja le egy papírra (írhattok egy kisebb dolgot is, amit talán nem is mondtatok, de ki tudják majd következtetni), majd mindenki húzzon egy kis cetlit és találjátok ki, hogy ki célja lehet!


6. Használd a karácsonyi fényeket


A hangulatvilágítás nagyon fontos egy buliban, hiszen ha úgy alakul az este, netán romantikusabbra fordul, egy alig-alig megvilágított szobában igen hangulatos egy lassú tánc. Nemcsak a karácsonyi fényeket tudod hasznosítani, hanem az egyéb dekorációkat is, mint például a girlandok vagy csillagok.


7. Konfetti a tojásban


Törj ki egy kis darabot a tojásból, szárítsd ki, rakd tele különböző színű konfettivel, majd ragaszd be az alját, amit kitörtél. Fesd ki a tojásokat, színesre, majd tedd egy tálba az asztalra éjfélkor pedig törjétek össze és engedjétek ki a konfettit! Remek szórakozás.

hirdetes

 

szilveszteri buli


8. Zenés mulatság


Zene nélkül nincs buli! Válogasd össze a 2012-es év legjobb zenéit és kezdődhet a tánc.


9. Örökítsd meg a pillanatokat


Ma már mindenki tud fotókat készíteni bárhol, hiszen a legtöbb telefon rendelkezik kamerával, de gondoskodj egy jó fényképezőgépről, ami minőségi képeket csinál bármilyen fényviszony mellett, hogy minden jó pillanatot meg tudjatok örökíteni.


10. Ünnepi csillogás


Ne csak a lakást díszítsd csillogó kiegészítőkkel, hanem magadat is: viselj csillogós gyűrűt, karkötőt, nyakláncot, vagy akár még csillámport is, hiszen Te vagy a házigazda, neked kell a legjobban tündökölnöd!

 

szilveszteri buli

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Lakás pályázat

Azon ritka alkalmakat meg kell ragadni, amikor például a Nemzeti Eszközkezelő lakásra ír ki... Tovább

Indusztriál stílus

Az indusztriál lakberendezési stílus egy olyan egyedi és különleges stílus, amelyet... Tovább

Tovább a lexikonra