notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Skót szigetre költözhetsz - rengeteg pénzt kapsz érte

hirdetes

Rengeteg pénzt kapsz, ha kiköltözöl erre a páratlan szépségű skót szigetre

VZS

Ha mindig arról álmodoztál, hogy egy napon csendes, nyugodt életre cserélheted a végtelen robotot, akkor most jött el ez a nap! Ráadásul rengeteg pénzt kapsz érte!

Skót szigetre költözhetsz - rengeteg pénzt kapsz érte

A Scottish Wildlife Trust (Skót Vadvédelmi Érdekszövetség) egy elszánt önkéntes jelentkezését várja, aki szívesen vállalná magára egy vadőr szerepét Handán, Britannia egyik legtávolabbra eső szigetén, a skót Sutherland nyugati partja közelében. Ha a mesébe illő vidék és páratlan nyugalom nem lenne elég az érdekszövetség évente 14 500 euróval, azaz több mint 4,5 millió forinttal támogatja majd a szerencsés kiválasztott munkáját – a helyszínért és az összegért ugyanis meg kell dolgoznia a szigetre költöző vadőrnek.

A munka csúcsideje március és szeptember között van, a sziget ugyanis ekkor válik a százezernyi tengeri madár párzási helyszínévé, ami több ezernyi látogatót vonz évente Handára. Az álláshirdetés szerint a jelentkezőknek „alapos ismeretekkel kell rendelkezniük a tengeri madarak megfigyelésének módszertanával és gyakorlatával kapcsolatban.” A szóban forgó állatok közé tartoznak a nagy halfarkasok, az alkák, a fraterculák és különböző sarkvidéki madarak is. A feladatkör továbbá magába foglalja egy csapat önkéntes munkájának megszervezését, illetve heti rendszerességű látogatásokat a közeli faluba a ruhák megtisztításának, a bankügyek illetve a bevásárlás elintézése céljából. Az álláshirdetés további részleteiről a következő oldalon tájékozódhatsz!

hirdetes
Skót szigetre költözhetsz - rengeteg pénzt kapsz érte

A hirdetés szerint továbbá alapvető elvárás a jó fizikai állapot, de elvárás az is, hogy a jelentkező kedvelje a félreeső helyen végzett szabadtéri munkákat is. Persze ha az ember szeret az állatokkal foglalkozni, akkor az már fél siker.

hirdetes

„Egyértelműen fantasztikus szerep bárkinek, aki szereti az állatvilágot” mondta a Skót Vadvédelmi Érdekszövetség egyik szóvivője. „Habár Handa félreeső elhelyezkedése miatt olyasvalakit keresünk, aki kitartó és nem fél a kihívásoktól, a vadőrnek tudnia kell bánni az emberekkel is, legyen szó a szigetre érkező számos látogatóról, vagy azokról az önkéntesekről, akik saját szabadidejüket feláldozva segítenek az olyan fontos feladatok elvégzésében, mint az utak javítása és a tengeri madarak megfigyelése.”

A határozott idejű munkaszerződéses pozícióra a munkát maguk között megosztó párok és egyéni személyek is jelentkezhetnek, a munkához pedig ingyenes szállás jár.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Hűtőszekrény

A hűtőszekrény olyan szerkezet, mellyel mesterségesen a környezetnél alacsonyabb... Tovább

Akác kültéri burkolat

Az akác kültéri burkolat az egyik legjobb választás, ha teraszod vagy kerted szeretnéd fával... Tovább

Tovább a lexikonra
Nyaralás, hotelek Tájak Természet Utazás