notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Site shack - mini kuckó egy 10 négyzetméteres iroda konténerből

hirdetes

Site Shack, a 10 nm-es iroda konténerből kialakított mesés mini kuckó!

Munkásoknak, sokat utazó üzletembereknek, az otthonuktól távol dolgozó embereknek készítették el a Site Shack-et, egy 10 négyzetméteres iroda konténerből átalakított mesés, mini kuckót! Mi azonnal beleszerettünk!

Site shack - mini kuckó egy 10 négyzetméteres iroda konténerből

Hogy miért is olyan praktikus? Mert szállítható!

Egy vancouveri építőipari cégnek, a Powers Construction munkatársainak igen sűrűn kell valódi irodájuktól távol, építkezéseken dolgozniuk. Ez olykor akár heteket is igénybe vehet időjárási körülményektől függetlenül, így ideje volt valami praktikus megoldást találni a dolgozók helyzetére. Létrehoztak egy mobil házikót, ahol bárki otthonosan érezheti magát a hosszú üzleti utak során is.

Az ideiglenes házikót Site Shacknek keresztelték el. Két és fél méterszer négy méteres és kívülről rozsdás acél borítja. 

Ez tökéletes menedéket nyújt a hideg elől, ha valaki egy pár perc pihenésre vágyik vagy éppen hosszas papírmunka vár rá, illetve rendkívül hangulatos és passzol az építkezések légköréhez.

hirdetes


Az acél borítás egyébként strapabíró és jól ellenáll az időjárás viszontagságainak. Sajnos az építkezéseken dolgozó munkásoknak kevés lehetősége van, távol lakhelyüktől, behúzódni egy otthonos kis zugba és kifújni a fáradt gőzt. A Site Shack-et pont erre találták ki.

A projekt tervezője, Ryan Arceneaux elárulta, hogy direkt tervezték hordozhatóra a házikót, hogy minél kompaktabb legyen. Szó esett a kuckó belsejéről is, ami fenyőburkolatú. Még egy kisebb méretű fatüzelésű tűzhely is helyet kapott benne, ami teljesen garantálja a jó hangulatot egy kis relaxáláshoz. 

hirdetes

Ryan szerint tökéletes környezetet biztosít a munkához és nagyon kényelmes is. 

Elsősorban az építkezéseken töltött idő átvészelésére találták ki a Site Shacket, de azóta egy-egy hétvégére elérhetővé vált a munkatársak számára, hogy kicsit elvonulhassanak a hétköznapok elől.
A következő lépés a cég számára, hogy személyre szabott darabokat kezdjen gyártani, akár kisebb családok számára is. 

Reméljük hamarosan mi is kipróbálhatunk egy ilyen kényelmes kis kuckót!

Fotók: Powers Constructions

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Fürdőszoba

A fürdőhelyiség a hivatalos nyelvhasználatban az egészségügyi helyiségek közé... Tovább

Tovább a lexikonra
Garzonlakás Kis lakás Lakásbemutatók