notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fa rönkből készített törpelakot a kertbe

hirdetes

Levágta az öreg fát és csodálatos dolgot készített belőle!

VZS

Ha neked is van egy öreg fa a kertedbe, akkor mielőtt kivágnád, feltétlen nézd meg ezt a cikket. Lefogadom, hogy te is ezt fogod inkább tenni vele! Csodálatos!

Fa rönkből készített törpelakot a kertbe

Az egész tavasz derekán kezdődött, amikor a férj nekifogott a fák metszésének, majd amikor egy öreg fához érkezett, úgy döntött ezt inkább ki kell vágni. De a felesége, Mimi, nem hagyta neki, ő inkább kitalálta, hogy hogyan alakítsák át. Ahogy meglátta, azonnal beötlött a fejébe: készítsenek belőle egy csodálatos kis törpeházat. Nekikezdtek összegyűjteni a kisház építéshez, dekorálásához szükséges dolgokat, addig egy fekete nejlon zacskóval vonták be a rönk tetejét, hogy megvédjék az időjárási viszontagságoktól.

hirdetes

Csodálatos dolog, hogy nem vágták csak úgy egyszerűen ki a fát, hanem egy új dolgot hoztak létre belőle, és olyan aprólékossággal csinálták, mintha csak a saját otthonukat készítették volna el. Nagyon jó látni, hogy vannak, akik így óvják a természetet, a fákat, és nem csak olyanok, akik írtják azokat! Mimiék műve előtt pedig azóta még a szomszédok is mindig mosolyogva mennek el. Következő oldalon meg is mutatom egy videóban ezt a gyönyörű kisházat, amit készítettek a kiöregedett fából.

Fa rönkből készített törpelakot a kertbe

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Lakás pályázat

Azon ritka alkalmakat meg kell ragadni, amikor például a Nemzeti Eszközkezelő lakásra ír ki... Tovább

Cserép

A cserép nem más mint égetett agyag. A hagyományos fazekasság legfontosabb... Tovább

Tovább a lexikonra
DIY Kert Természet Újrahasznosítás