notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ezeket a sorozatokat neked találták ki, ha szereted a romantikát, Romantikus sorozatok, Emily párizsban az egyik legromantikusabb sorozat

hirdetes

Ezeket a sorozatokat bármikor meg tudod nézni! Romantikát kedvelőknek!

GE.
romantikus sorozatok

Trigonometria- nagyszerű romantikus sorozat ez is

Kieran és Gemma szerelmesek. A londoni élet azonban megterheli őket és a pénzügyeiket. Ezért Rayt veszik albérletbe. Viszonyuk hamar többrétegűvé válik, és új módszereket fedeznek fel a szerelem és a kapcsolatuk kezelésére.

Futás

Ruby (Meritt Wever) maga mögött hagyja a mindennapjait, és elindul, hogy újra kapcsolatba lépjen a múltjával ebben a szerelmes, vígjáték és thriller sorozatban. A végszóra utoléri főiskolai barátját, és ketten egy országot átszelő útra indulnak.


Ikszek és nullák

Callum egy mocskos nulla a fehér társadalom alosztályából, míg Sephy ikertestvér, a fekete uralkodó osztály tagja és egy befolyásos politikus lánya.

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok

Tully és Kate, két jó barát tizenéves koruktól a negyvenes éveikig tartó tartós kötelék fűzi össze őket, amely segít átkelni az élet rögös útjain.

hirdetes

Szerelem és anarchia

Tully és Kate, két jó barátnő tizenéves koruktól negyvenéves korukig tartó kötelék fűzi őket össze, amely segít átkelni az élet rögös útjain. Egy nős tanácsadó és egy fiatal technikus olyan mulatságos feladatokat kínálnak egymásnak, amelyek próbára teszik a társadalmi normákat, és felforgatják az életüket.

Felhők felett 3 méterrel- egyik nagy kedvencünk romantikus sorozat témában

Egy olasz tengerparton nyaralva két, meglehetősen eltérő életmódú fiatal egymásba szeret. Federico Moccia könyvsorozatot írt, amely ezt a filmet ihlette. Ebből érdemes a filmet is megnézni, ha még nem láttad volna!!

Édes magnóliák

hirdetes

Maddie, Helen és Dana Sue, akik a déli kisvárosban, Serenityben élnek, időtálló barátnők, akik segítenek egymásnak a kapcsolataikban, családjukban és karrierjükben. 

A castamari szakácsnő

Amikor egy megözvegyült herceg 1720-ban Madridban hosszas szünet után pazar vacsoraestet ad, egy tehetséges szakácsnő figyelmét is magára vonja. Fernando J. Mez könyvéből átdolgozva.

Jól érzem magam

Mae Martin, a komikus, új, szenvedélyes és viharos kapcsolatba kezd haverjával, George-dzsal, miközben megpróbál józan életmódot folytatni.

Az 56k generáció

Két harmincas éveiben járó fiatalembert egy véletlen találkozás visszavisz 1998-ba, abba az évbe, amikor kamaszkori hormonjaik beindultak - és az internet örökre megváltoztatta az életüket.

Dash és Lily

Miközben New York City karácsonyra készülődik, a fáradt Dash és a vidám Lily üzenetet cserélnek, és próbára teszik egymást egy bíborvörös napló segítségével.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában